Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
A co myślicie o Aviomarinie?
  • 3216 / 908 / 5
@ImaneAnys bodajże avio na bl hompita wrzuca więc myślę, że i na 2cb ok.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2104 / 466 / 37
Wrzucam ale Aviomarin Natural albo Lokomotiv. Oba te preparaty są z imbirem a nie z dimenhydrynatem. Zwykły Aviomarin oczywiście też powinien dać radę, ale nie wiem czy nie zmieniałby trochę fazy.
Lubisz koks?
  • 202 / 15 / 0
Jakie jest lepsze miejsce na 2cb? DOM czy natura? Na co najbardziej wplywa 2cb, wizuale czy muzyka jak hompit ?
  • 3216 / 908 / 5
Wszystko zależy jaki chcesz trip - jak z każdym psychodelikiem. 2cb to dyskoteka wśród psychodelików, sporo energii, jakaś empatia, ciepełko i kolory. IMHO 2cb solo jest nudne ale w miksie z kwasem jest bombastik %-D Chyba, że idziesz na imprezę albo planujesz wieczór we dwoje to 2cb nawet (jak dla mnie) lepsze niż MDMA.
Podziel się posiłkiem
  • 3649 / 996 / 2
10 września 2019Mleczarz pisze:
Jakie jest lepsze miejsce na 2cb? DOM czy natura? Na co najbardziej wplywa 2cb, wizuale czy muzyka jak hompit ?
Natura z przyjaciółmi/kameralna impreza z dobrą muzyką. 2C-B wykazuje nie tylko psychodeliczne działanie ale i stymulujące z nutą empatycznego (chociaż nie zawsze, zależy od S&S). Wizuale, muzyka i kinestetyka jest na wysokim poziomie. 4-HO-MiPT jest wizualny, ale raczej (pamiętaj, to jest zawsze subiektywne odczucie) mniej niż 2C-. 4-HO- nie wchodzą według mnie tak na zmysły jak psychodeliczne 2C-. Także, jak coś zjesz po 2C-B to zapewne będziesz czuł różnice między 2C- a 4-HO-.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 202 / 15 / 0
2h po polowie kartona wlecialo 20mg 2cb. Ok 45 min pozniej wizuale byly na poziomie 1.5 kartona przy czym siedzialo sie bardzo błogo i muzyka brzmiala swietnie, nie chcialo sie nic robic tylko siedzieć albo lezec. To trwalo ok. 2h po czym wizuale zeszly prakrycznie do 0, zostalo tylko pobudzenie, a do tego mocny ból pleców. Dlaczego tak sie stalo skoro 2cb dziala 4-8h ?
  • 404 / 40 / 0
Ciekawa akcja jest z tym,że jak wrzucisz 2C-B tak normalnie w południe,zwykły dzień i sobie patrzysz na ludzi(Ale to po fazie,której występuje bez graniczny śmiech,a mózg wchodzi na wyższe obroty...Tą faze przesiedziałem w krzakach)To jak patrzysz na ludzi,którzy nie mają tej fazy,to mają takie złowrogie miny,jakby byli bezgranicznie źli z piekła rodem,jakby ten stan pozwalał ujrzeć tylko całe zło w człowieku,który nie ma tripa,ale szczególnie w ich twarzach tak bardzo demonicznych.To mi najbardziej zostało w pamięci po tym.
  • 3216 / 908 / 5
@Mleczarz
Po peaku 2cb zostaje tylko trochę kolorów i stymulacji, u mnie przynajmniej tak jest zawsze. Stąd przygotowane dorzutki.
@SIRPAWPIFIN
To tylko wkrętka, a nie sposób działania substancji.
Podziel się posiłkiem
  • 358 / 106 / 2
straszne gowno to 2cb jak ktoś ma wrażliwy żołądek to niech nie bierze... dostałem od znajomego niedawno jakis profesjonalny sort z Holandii ktory kazdy chwali i co? przez całego tripa chciało mi się rzygać, czego się spodziewałem ALE z tego powodu dzien wczesniej nic nie jadłem, a przed tripem wpierdoliłem z 50g imbiru i mase innych specyfikow anty-nudnościowych
chuja to dało, cały trip zepsuty przez nudności
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.