Czuję po 4 dniach lekką poprawę. Na początku brania piracetamu czułem takie lekkie uciskowe bóle głowy i mrowienie, teraz to całkowicie ustąpiło. Zapomniałem dodać że mam ADHD i pseudo efedryna powoduje czasem u mnie ospałość, ale w większości zapodań znacząco poprawia koncentrację, motywację.
Czy dodali byście coś do tego zestawu, może czegoś więcej, czegoś mniej?
pozdro
lek nazywa się geratam i wychodzi taniej niz nootropil, nie wiem jak z przesyłką.
są jeszcze na tej stronie leki o działaniu przeciwlękowym, nasennym, ale pewnie warte tyle co persen.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jeśli zaś chodzi o piracetam, to moim zdaniem działa fajnie, ale bez rewelacji. Po prostu można się bardziej skoncentrować, przyswajana wiedza tak nie nudzi (a u mnie z mobilizacją do nauki jest naprawdę ciężko :P) Tylko trochę głowa boli.
fireman pisze:Mam pytanie bo dłużej stosuję Piracetam,wie ktoś czemu po dłuższym stosowaniu mięśnie szczególnie rąk drętwieją i człowiek generalnie jest mocno fizycznie styrany coś jakby maratończyk po maratonie,macie jakieś sposoby by na to poradzić?
'dluzej' to znaczy ?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.