Czuję po 4 dniach lekką poprawę. Na początku brania piracetamu czułem takie lekkie uciskowe bóle głowy i mrowienie, teraz to całkowicie ustąpiło. Zapomniałem dodać że mam ADHD i pseudo efedryna powoduje czasem u mnie ospałość, ale w większości zapodań znacząco poprawia koncentrację, motywację.
Czy dodali byście coś do tego zestawu, może czegoś więcej, czegoś mniej?
pozdro
lek nazywa się geratam i wychodzi taniej niz nootropil, nie wiem jak z przesyłką.
są jeszcze na tej stronie leki o działaniu przeciwlękowym, nasennym, ale pewnie warte tyle co persen.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jeśli zaś chodzi o piracetam, to moim zdaniem działa fajnie, ale bez rewelacji. Po prostu można się bardziej skoncentrować, przyswajana wiedza tak nie nudzi (a u mnie z mobilizacją do nauki jest naprawdę ciężko :P) Tylko trochę głowa boli.
fireman pisze:Mam pytanie bo dłużej stosuję Piracetam,wie ktoś czemu po dłuższym stosowaniu mięśnie szczególnie rąk drętwieją i człowiek generalnie jest mocno fizycznie styrany coś jakby maratończyk po maratonie,macie jakieś sposoby by na to poradzić?
'dluzej' to znaczy ?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.