Trzymajta sie
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Przyjebałem sobie 5 mg haloperidolu, wczoraj o 20:00 dostałem napadu lękowego i z paranojami, potem głosy pod oknem jebani blokersi wypici oczywiście gadali na mój temat co mi zrobią jak wyjde na osiedlu itd potem dostałem ostrych fal w głowie gdzieś tak o 4:00 rano nacisk na skronie głosy i haluny jak zamykałem oczy do ktorych sie przyzwyczaiłem demony piekło i itd.
Dzisiaj rano już kurwa zaczęli mi jeździć po psychice jakieś osiedlowe lumpy z 2 stron mieszkania, się wkurwiłem i wziąłem haloperidolek po pol godz głosy się sciszyły, pierwsze myśli sięgnąć po alko z braku benzo, jestem uzalezniony od benzo i alko, jeszcze mnie głód alkoholowy złapał by lecieć po browary (ratować się) poczekalem 40 min i dojebałem 200 mg amisulpridu i potem 100 mg promazyny i jak narazie mam wyjebane na głosy (bo wszystko się tyczy mojej osoby od amfy)
KUrwa 3 h przyjemności od kreski a potem miesiące leczenia się z mega stresem lękami prawie obłędem na granicy wytrzymałości, a zasnąć się w nocy nie dało bo ktoś mi naciskał skronie plus haluny i głośne głosy
Stosowałem przez 2 tygodnie w ilości od 30 do 5.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.