Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 589 / 1 / 0
Byk, Kici kici, Diabolo, Car, Kosmos, Czar teściowej. Jaka młodość, dzieciak.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 845 / 12 / 0
Spoko, panie starszy, ja opisuje co ja pilem w mlodosci. Mam 23 lata.

Bardzo zalowalem, ze na Sperme Szatana sie juz nie zalapalem.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 589 / 1 / 0
Nie ma sprawy, wróciły wspomnienia, nawet te, których nie pamiętam.

To było coś takiego? W takim razie też dzieciak jestem.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
hehe, czesto pijam takowe trunki hahah. Dobra opcja jest w biedronce - 2x amarena + piwo i wychodzi prawie 10 zeta. Tanio i smacznie :D
  • 589 / 1 / 0
U mnie tego nie ma. Fuck. Jest za to Komandos.
  • 845 / 12 / 0
Komandosy jeszcze w samku nawet niezle, ale slabe to gowno. Spiryt dodawany musi byc (do 'porzadnych ' trunkow) ;]
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 589 / 1 / 0
No przecież pisałem, że 1906 idzie. Właśnie kończę. Bez dobrego podkładu nie zaczynam.
  • 845 / 12 / 0
To ty chyba jednak nie jestes borrasca. Chyba, ze sie przestales kryc, ze spozywasz takie przyziemne i glupie, nierozowjowe rzeczy jak alko ;-)
  • 2129 / 31 / 0
katotaliban pisze:
To ty chyba jednak nie jestes borrasca. Chyba, ze sie przestales kryc, ze spozywasz takie przyziemne i glupie, nierozowjowe rzeczy jak alko ;-)
Borrasca też pił. Nie pisał o tym oficjalnie.

Co do tematu, nigdy nie piłem jabola ze sklepu, czaicie ? Wśród ludzi z mego pokolenia to nieco dziwne. Nawet w czasach podstawówki, w piątki po kościelnych spotkaniach przed bierzmowaniem, zapraszałem kolegów na wino swojskie. W sumie też można by zaliczyć do tej kategorii, ale to chyba nie to samo co ze sklepu, mam rację ? Czy to smakuje tak samo ?
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2010 przez Kuba Powiatowy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 845 / 12 / 0
Swojskie wino (dobrze robione) nie ma zadnego porownania ze szczochami ze spirytem ze skolepow. ALe jabole sklepowe maja jednak ten swoj mlodziency urok.

Na tak podjerzewam, ze borrasca tez pil. Ile mozna w tym astralu sie zmagac, taka prozaiczna istota jak czlowiek potrzebuje chwili zapomnienia, nawet zwierzeta to wiedza i robia.. (co, ze jakie zwiezenta?)

EDIT: Moze, piszac pod innym nickiem, nie musi sie obawiac juz zepsucia swojej forumowej reputacji pod stara kswya, dlatego wali prosto z mostu :D

Ktos, kto jest wyczulony na takie sprawy, jest podatny na 'zapominajace ' narkotyki.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2010 przez kato, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.