Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Popieram. No i nie reklamują się w tv, to też plus.
  • 443 / 7 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
Imperator rocks %-D!
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
Desperados i Carlsberg :cool:
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 67 / / 0
łomża export i chuj
:-D
Uwaga! Użytkownik szkodnik forumowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 543 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fajka »
greenLov3r pisze:
Specjal czarny rocks!
Popieram, czarna szmata rządzi.
Jak by ktoś miał dostęp/był w stolicy Warmii to bez pytania brać dwa piwa produkcji Browaru Kormoran:
- Świeże, alk. 7,0% i przy takim woltażu nie jest słodkie jak ten ohydny "strąk".
- Warmiak, alk. 6.5%, ciemne piwko, również nie jest słodkie, za to jak to w ciemnych piwach lekka nutka kawowa.

Oba piwa niepasteryzowane, termin przydatności do spożycia 4 tygodnie. Polecam :)
1-2-fuck off, drop out, never trust a fucking hippie
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
Tyskie Gronie, Tyskie Książęce, ostatnio gustuje w Leżajsku ;)
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
jaracz6 pisze:
Tyskie Gronie, Tyskie Książęce, ostatnio gustuje w Leżajsku ;)
Ja mam dobry leżajsk po 8 żubrach ;] Nie ta głowa co kiedyś. Stare dobre czasy gdy piło się z kumplami 12 browarów na stacji benzynowej i wsiadało na rower. Po drodze leciały odłamkowe tu i ówdzie %-D
לאכול חומצה!
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
Dla mnie ofc rządzi perełka - wspieramy lubelski chmiel.
Później plasuje się:
żywe które piję okazjonalnie, bo nie w każdym pierwszym lepszym spożywczaku można je dostać - jest niepasteryzowane
tatra pils
leszek
harny
i takie tam
Z mocnych za to rządzi perełka, ale to w wyjątkowych okolicznościach kiedy wódy się chce, a bania by się zdała
:-)
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 145 / 1 / 0
Żubr
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
Perła Chmielowa :o)
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.