Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
Od jutra rzucam.
greenLov3r pisze: Specjal czarny rocks!
Jak by ktoś miał dostęp/był w stolicy Warmii to bez pytania brać dwa piwa produkcji Browaru Kormoran:
- Świeże, alk. 7,0% i przy takim woltażu nie jest słodkie jak ten ohydny "strąk".
- Warmiak, alk. 6.5%, ciemne piwko, również nie jest słodkie, za to jak to w ciemnych piwach lekka nutka kawowa.
Oba piwa niepasteryzowane, termin przydatności do spożycia 4 tygodnie. Polecam :)
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
jaracz6 pisze: Tyskie Gronie, Tyskie Książęce, ostatnio gustuje w Leżajsku ;)
Później plasuje się:
żywe które piję okazjonalnie, bo nie w każdym pierwszym lepszym spożywczaku można je dostać - jest niepasteryzowane
tatra pils
leszek
harny
i takie tam
Z mocnych za to rządzi perełka, ale to w wyjątkowych okolicznościach kiedy wódy się chce, a bania by się zdała
:-)
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.