Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 130 / 8
Miksy może i mają sens, tylko walenie zawiesiny z tabletek benzo to wyjątkowo niezdrowa sprawa dla żył i organów wewnętrznych.
Btw, walisz prawie pięćdziesięcioprocentowy roztwór spirytusu dożylnie? Sorry, nie wierzę chyba :D
  • 1959 / 62 / 0
Czeslaw pisze:
Miksy może i mają sens, tylko walenie zawiesiny z tabletek benzo to wyjątkowo niezdrowa sprawa dla żył i organów wewnętrznych.
Btw, walisz prawie pięćdziesięcioprocentowy roztwór spirytusu dożylnie? Sorry, nie wierzę chyba :D
Pisałem, że w mixie z kotem, więc nie 50% ;] .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 264 / 2 / 0
Wita, małe pytanko czy estrazolam po rozpuszczeniu w sirycie można podać domięśniowo? Jesli ktoś jest w temacie to porsiłbym o szczegółby w ty moc w porownaniu do podania doustnego. Boje sie zastrzykow ale mam straszna osobe cos se strzelic.
Pozdrawiam.
  • 3216 / 394 / 0
Ała spiryt w mięsień to będzie bolesne, do tego walenie w mięsień masy tabletkowej jest niezdrowe. Zadziała tak samo jak zjedzony albo nawet gorzej. Nieopłacalna totalnie akcja jak chcesz się kłuć to chociaż czymś co ma jakiś wjazd.
  • 2814 / 14 / 0
Blu pisze:
do tego walenie w mięsień masy tabletkowej jest niezdrowe.
Niezdrowe? IMHO bardzo delikatnie powiedziane.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Z tego co rozumiem- 2mg klona rozpuszczam w 0,5ml spirytusu rektyfikowanego + 0,5ml wody do iniekcji, zostawiam na 24h, filtracja i puk? Chcę to podać razem z metkatem na kodeinie (pół paki + 450mg, brak tolerki na wszystko). Nie powinno być problemów? Czy lepiej tego clona jednak wyssać i się nie pieprzyć?
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 27 / / 0
Benzo IV to ciekawa rzecz, ja waliłem, muszę powiedzieć, wejścia nie było, ale było za to tak jak chciałem, mocniej i krócej, więc jest spoko.
Uwaga! Użytkownik BTK jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 342 / / 0
Witam , wczoraj 1 raz puknołem banzo (alprox) jak zrobilem jest opisane ale (rozgniotlem , rozpuśc
iłem w sp. salic. odparowałem , dodałem wody do inj. pomieszałem , przez filterek i jazda) było hm nie za mocno bo były 2 strzały najpierw 1 mg później 1,5 , mam dość dużą tolerke , ale z początku przez chwile było milo błogo , ale po chwili zrobiłem się dość senny , ale to za sprawa tego ze po nocce w robocie , ale benzo udział miało tez . w każdym razie trochę bolą mnie miejsca podania nie ma siniaków etc ale trochę boli mniejsza z tym , ale sprawdzić musiałem i jednak faktycznie samo benzo i.v nie ma zbytniego sensu chyba ze w mixie :gun: No a może ktoś ma jeszcze jakieś inne spostrzeżenia? 3mta sie
  • 48 / / 0
Nie lepiej kupic po prostu gotowe roztwory z BDZ np clona,rolki itp itd?

Wlasnie w zwiazku z tym mam pyt.bo znalalzem niewiele info w necie.Jak przechowywac roztwory do inj? Sa jakies specjalne zalecnia,nie wiem lodowka? Czy standard jak tab.czyli do 25 st.cel.sucho,ciemno i styka?
Uwaga! Użytkownik metlife nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
Ulotka
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.