Coś Ty. Ta reakcja przechodzi w ciele. Stąd pierdy o sile ciekłego H2S bądź tioacetonu. XD Sam gwajalol nie jest szczególnie uciążliwy. Natomoast sulfogwajakol spożywany w bardzo dużym nadmiarze lub z alkoholem bądź innymi drażniącymi substancjami (ostra kuchnia, niektóre leki), może drażnić przewód pokarmowy w ostateczności nawet wywoływać wrzody.
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Przykro mi, @Poluska.
aaa zdarzylo sie tez po samej predze miec sytuacje, ze nagle tracilem swiadomosc.
Tez juz pisalem kiedys, ze w kiblu mnie odlaczylo stojac i wyladowalem na glebie.
W lazience siedzac na tronie tez potrafi mi sie zdarzyc cos takiego i budze po 15-30minutach z calymi odretwialymi nogami.
Ktos cos? Da sie temu jakos zaradzic>? Tylko nie piszcie bym przestal brac obie substancje, lub chociaz jedna
Nawet nie chciało mi się na to odpowiadać. Typek narzeka, że po wzięciu opio z gabaergikiem odcina go i teleportuje sie w czasie. Na szczęście nie miejscu xD. I nie załapał, że to kwestia dawki xDD Jakbyś obudził się bez tchu łapiąc powietrze czując że na klacie siedzi Ci duży pies, albo szczupła kobieta to też byś był tak naiwny? Nie dziwie się, że co chwile opiowraki umierają skoro tak podchodzą do swojego życia.
Nie obudzisz się kiedyś. @TakiSobieJa
Ja jak miałem pierwsze próby własnie w takim wieku to wiedziałem ile chce spożyć, 150mg, nie mieszam (ew antyhistamina) i potrzebowałem 2 paczek thiocodin 10 tabl. Jedna na test, druga na 3 dniowe wcześniejsze rozruszanie receptorów systemem 1 + 3 + 7. Mam nadzieje, że to pokazuje Twoją teraźniejszą dojrzałość. Ja będąc dokładnym to nawet miałem 15 lat.
Szkoda że nie zajebałeś się w kolano tak, żeby ból istniał nieprzerwanie przez pół roku. Żeby nawet jebany Difortan Ci nie pomógł. Na chuj DXM do tego mieszać? Rozumiem, że normalnych agonistów NMDA nie było?
@bathree.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.