Widzę że kolega po fachu !<3 Poszły w końcu jakieś konkretne rady z autopsji a nie z teorii za które Ci dziękuje.
poleciłbym ci wyjebki internetowe, jest z tym więcej pierdolenia na początku ale jeśli dobrze poczytasz o ile ci się chce to można tak latami.
Znam typa co przez 10 lat zrobił sobie z tego tzw. "stałe źródło utrzymania", kupił działkę teraz będzie się budować oczywiście wszystko trzeba łyżezką a nie od razu na 30k PLN.
Na razie jestem przykładnym obywatelem , musze zwolnic.. Mimo to jeśli wrócę na "Czarną Stronę" to zmienię taktykę ....
"Jak już kraść to miliony nie 4ropaki Jak ruchać to księżniczki a nie dziwki i trollice ". Pozdro Ziomuś !
@dedamu5
Zespół Kuratorskiej Służby Sadowej powinien wiedzieć, kto jest twoim kuratorem. Poza tym, sam powinieneś to wiedzieć, jeżeli jakakolowiek sprawa była z nim związana.
off-top, post niezgodny z tematem /d5
07 lipca 2024Verbalhologram pisze: ... bo u nas nie raz było tak że przy spotkaniu w terenie policjant sprawdza przez jakąś krótkofalówkę jaka jest sytuacja osoby kontrolowanej, i nie ma że ja skoczę tylko do domu coś zabrać, przynajmniej takie sytuacje się zdarzały.
Znajdź papugę, przedstaw mu swoje zmartwienia Et voilà. Masz wszystko czarno na białym. Organy aparatu władzy/prawa współpracują ze sobą. Służby mundurowe mają twoje akta. Adwokat też uzyska do nich wgląd. Ja osobiście, bez ściemy zapłaciłem 1000zl kilka lat temu za to by uzbrojony tylko w moje podstawowe dane jak imię\nazwisko, adres, numer dowodu osobistego i czyim synem jesteś. (Specyfika składowania danych osobowych w służbach mundurowych -
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.