Można na to dostać rentę ?
19 sierpnia 2025goahead pisze: @london5 też mam problem z tym zjebanym wolnopłynącym lękiem, w moim przypadku objawia się to chęcią wyrzygania, guli w gardle. Macie jakieś sugestie odnośnie leczenia? Moje doświadczenia to sertralina i paroksetyna (zawsze solo) medyczne zioło, no i najskuteczniejsze klony i alpra. Doradźcie coś
Wiadomo, benzo najskuteczniejsze bo zbija lęk całkowicie ale wiąże się z uzależnieniem i to jednym z najgorszych o ile cierpienie można wartościować. Mi osobiście pomagala pregabalina 300-600 mg, zależności od mojego stanu, pramolan i teraz mj. Brałam też sertraline w dawce 200 mg i zdawała egzamin jeśli chodzi o wyciszanie lęków
27 lutego 2026VandalKittie pisze:19 sierpnia 2025goahead pisze: @london5 też mam problem z tym zjebanym wolnopłynącym lękiem, w moim przypadku objawia się to chęcią wyrzygania, guli w gardle. Macie jakieś sugestie odnośnie leczenia? Moje doświadczenia to sertralina i paroksetyna (zawsze solo) medyczne zioło, no i najskuteczniejsze klony i alpra. Doradźcie coś
Wiadomo, benzo najskuteczniejsze bo zbija lęk całkowicie ale wiąże się z uzależnieniem i to jednym z najgorszych o ile cierpienie można wartościować. Mi osobiście pomagala pregabalina 300-600 mg, zależności od mojego stanu, pramolan i teraz mj. Brałam też sertraline w dawce 200 mg i zdawała egzamin jeśli chodzi o wyciszanie lęków
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.