Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
martwicie sie o serce, a jak tak jecie takie ilosci tego tussipectu to chyba poza efedryna przez wasz organizm przechodzi cala masa innych tych srodkow - tzn potraktujcie to jako pytanie bo w sumie to nic nie wiem o tym tussim, no ale jesli mam racje to chyba watroba ma sie kiepsko po regularnym szamaniu tego?
Nie radze zarzucać i zapijać browarem.
Jakiś czas temu zrobiłem tak z L.O.L'em i potem żałowałem, bo mi rozkurwiło system totalnie.
Popijałem browarem i zarzuciłem 20 tabletek.
poza tym jako total noob w sprawach efki chce zapytac tak ogolnie czy warto? tylko nie pisac ze co kto lubi, ciekaw jestem waszych opini :P pozdrooooo
Więcej razy nie warto no chyba, że takie coś przypadnie Ci do gustu.
Jeśli masz obawy to jeśli raz, czy te 2 razy zarzucisz to moge Ci gwarantowac, ze nie bedziesz żałować.
Ogólnie tussipect to gówno, ale co tam..;)
Nie warto chyba, ze lubisz jak Ci jebie tymiankiem z mordy. Tussi to zabawka dla dzieci i zwariofanych zakofanych 15-stek szukajacych mocnych wrazen. Lepiej thermal pro. Fety nie polecam.
powiedz mi jaki drag lubisz to tez ci powiem dla kogo on jest
po nicku widac ze zielone a wiec wypowiedz w twoim stylu: "jaranie jest dla blokersow co nasluchali sie hip hopow i lapsow co nie chca zarzucic czegos mocnego"
nie oceniaj pochopnie
I co?Znajdujemy sie w punkcie wyjscia gdzie thermal znalazł sie obok tussipectu.Pewnie kolega thc nie zrozumie i tak :)
cbr_raptus pisze: A efedryna dożylnie ??
aree1987 pisze: ...po spozyciu czegoś słodkiego euforyczne dzialanie efedryny jest wydłużone.
Czy to jest wogole możliwe?
Nof pisze:
Tak, cukier dostarcza energii, przez co działa synergicznie z efedryną. W sumie wszystko by się zgadzało poza tym że nie ma po efedrynie efektów euforycznych. Jest tylko adrenalina i ciarki, które mogą być przyjemne.
again and again
Kid pisze: a myslisz ze feta jest zdrowsza?
A tak do wszystkich fanów efedryny - Zainteresujce się metkatynonem. Odczynniki banalne, synteza prosta i nie wymagająca, a można zrobić z (pseudo-)efedryny substancje dużo bardziej aktywną i prawdziwie rekreacyjną.
Odczynniki banalne, synteza prosta i nie wymagająca, a można zrobić z (pseudo-)efedryny substancje dużo bardziej aktywną i prawdziwie rekreacyjną.
Poza tym co do serca to sory ale jakie mac ie tetno na fecie a na efie?Watpie zeby bylo na korzysc tej drugiej...
katynon jest w KHATcie ?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.