Będąc w Czechach kupiłem ciastko 50mg HHC. Zjadłem najpierw połówkę, bo nie wiedziałem czego się spodziewać, ale później dorzuciłem drugą bo było za słabo. Ogólnie czułem się jak po 30mg THC, ale w między czasie wleciał jeszcze kratom i pewnie trochę to wpłynęło na fazę. To tyle z HHC. W Polsce niestety nielegal, ale jest pare sklepów, głównie czeskich, które wysyłają do Polski. Widziałem też pare ofert na allegro, ale nie wiem czy legitne.
Teraz czas na HHC-O. Kupiłem vape carta na allegro. Teraz jest wysyp tego typu produktów, ale wtedy to dopiero wchodziło i był tylko jeden sprzedawca, który to miał. Ogólnie faza bardzo podobna do THC, tylko trzeba było więcej spalić żeby poczuć satysfakcjonujący efekt. Starczył mi na 2 tygodnie codziennego palenia, ale pod koniec cartridge zaczął się za zatykać i chyba zepsuł mi baterię. Ogólnie fajna zabawka jak ktoś nie ma dojść. Trzeba tylko czytać opinie.
Drugie moje podejście do HHC-O to susz 30% również z allegro. I tutaj niestety nie było już tak fajnie. Jakaś tam faza była, ale spodziewałem się czegoś mocniejszego. Musiałem zajebać 2 wiadra żeby poczuć się jak po lufie normalnego skuna, ale i tak nie było tego efektu wow. Opisałbym to po prostu jako słaby towar. Te tańsze susze za 20-30zł/g można by sprzedawać ludziom bez doświadczenia, ale regularnym palaczom to raczej nie podejdzie.
Ogólnie myślę, że raz można spróbować, ale to nic ciekawego i jeśli ktoś chce się legalnie zjarać to lepiej sobie kupić jakieś shoty konopne, albo zrobić makumbę z włóknistej.
Spodziewałem się że nasze niedojebane służby będą ścigać ale nie że tak wcześnie.
12 grudnia 2022cyberwaste pisze: Niestety era HHC-O już się kończy jeśli nie skończyła https://www.wykop.pl/wpis/69413387/anon ... cam-serde/
Spodziewałem się że nasze niedojebane służby będą ścigać ale nie że tak wcześnie.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.