Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Daj lawende na poczatku blanta
  • 249 / 24 / 0
Przejrzałem na szybko temat i chyba nikt nie wspomniał o trawie cytrynowej. Kiedyś wyczytałem że znajduje się w niej terpen który pomaga przekraczać THC barierę krew-mózg. Jeśli dobrze pamiętam to chodzi o mircen.
jestem obłąkany
  • 72 / 44 / 7
Jaśmin jest dobrym wypełniaczem, ale jeżeli waporyzujecie to nie ma lepszego wypełniacza jak ABV/AVB. Nie dość, że nie dusi jak ten jebany tyks to ma jeszcze kopa za sprawą pozostałości THC. Wydawałoby się, że i tak to chuja warte bo pewnie zajebiście śmieszne ilości tego THC zostalo, ale chuja prawda.

Biodostępność waporyzowania THC, w zależnosci od modelu wynosi ~50-80%, w przypadku palenia to ~25%. W 1g (1000mg) suszu ze stęzeniem THC 20% jest 200mg THC, czyli po waporyzacji całego grama, w suszu zostanie wam 40-100mg THC. ABV będzie nieco lżejsze niż zwykły susz, ale jeżeli to zignorujemy to stężenie THC będzie wynosić 4-10%.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.