...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
@TymekDymek z całym szacunkiem za wartościowy wkład w forum przez przydatne posty ale to nie widać po Tobie że palisz/paliłeś 2-4g?

@Rs3mati nie mówił bym o żadnych lotkach hery bo wiadomo jaką sławą owiana jest heroina. Oxykodon czy inne opioidy jeszcze by przeszły.
  • 1549 / 535 / 0
Ja paliłem prawie codziennie po pół grama w porywach do grama przez kilka lat, potem rok nie paliłem, w grudniu wyjechałem do NL i tutaj zacząłem tak jarać, najmocniej w życiu, ale już zgodnie z tym co napisałem mam to za sobą. Pewnie nadal będę kupować raz w tygodniu kilka gram i spalac w dobę, ale poza tym to 6 dni w tygodniu nic
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.