Pomyśl o jakieś terapii zastępczej.
09 lutego 2021Landsberg2015 pisze: Mordrag nie musi przechodzić na silniejsze opio. Ja przeszedłem na Bupre po 3 latach kodeiny. Po kodzie miałem sraczkę czestą i ból żołądka czasami po buprze czuję się jak nowo narodzony. I łatwiej kontorolować ilości buory bo długo działa
@Enrique Sorry tam za parę błędów słowanych ale mam nadzieję że ogólny sens jest zrozumiały. - Jak już lecisz jak lecisz i na razie nie wróciłeś - to próbuj bez relanium i pregaby - Pamiętaj że najgorsze jest pierwsze 5 dni - tydzień - potem juz bedzie tylko lepiej. Ale ten sen. Stary może być nawet tak że bedziesz śpiący i wycięczony jak dziwka po 12 godzinnej zmianie a i tak nie zaśniesz. A to w końcu może się przerodzić w coś bardzo nie dobrego. Dlatego za wszelką cenę spróbuj zdobyć hydroksyzynę 25 / Nasen 10mg lub Mirzatapinę 10 lub 30. Są to psychotropowe aczykolwiek w miarę łagodne leki nasenne po których zaśniesz. Idź do byle jakiego doktora , nawet mu juz o tym nałogu nie mów tylko powiedz o tej bezsenności i żeby Ci jedną z tych rzeczy dał. Zobaczysz jak się przespisz te 8 h to bedzie od razu inna rozmowa. a jak nie spałeś tak długo i wezmiesz wspomagacz to być może czeka Cię nawet mega regenerujący 12 godzinny sen. Naciskam tak na to bo ja sam kiedyś nie spałem 3 dni ( z trochę innych przyczyn, związanych z narkotykami ale sama akcja wydarzyła się na trzeźwo tylko z powodu braku snu ) i zacząłem mieć paranoje i zwidy - typu śledzą mnie. Kosmici. Oni już wiedzą itd. Jak Ci się nie daj boże coś takiego przydarzy to kaplica.
09 lutego 2021Mordarg pisze: @Landsberg2015 No ziomeczku, jeśli naprawdę dobrze się na tej buprze czujesz ( co wcale nie jest częstym zjawiskiem, dla wielu zabija ona po prostu opiatowy głód i nie daje nic poza tym) i chcesz na niej jechać 4eva to powodzenia.
bupra daje mi w ilości 2 mg przyjemność podobną jak koda 480 mg ale dużo dłuższą. Bez mocnego wejścia ale stabilną. No i szkody dla organizmu przy niej branej pod jęzor a Thiocodine są nieporównywalnie mniejsze. Ile bierzesz tego clona ? Chyba raczej bez pscychiatryka nie dasz rady zejść do zera. Znajomy mi mówił ze odstawka kody 800 mg (!) była łatwa i miła w porównaniu do beznzo. koda objawy znikły po 5 dniach benzo po 2 miesiacach
26 października 2020TheAgz pisze: Podbijam to co pisze lucifer - na odtrucie do szpitala.
potem jeszcze dobrze terapię rozpocząć jeśli nie będziesz sobie radzić, teraz w czasie covidu to telefonicznie wizyty można, także nie musisz nawet nigdzie latać. a może bardzo pomóc
Powodzenia
Twoje życie...
Przeczytałem cały twój długi post , chociaż zazwyczaj tego nie robię. Mam swobodny dostęp do: klonów i tramu. To mi wystarcza, a o rzuceniu nawet nie myślę. Piekło już przez odstawkę przechodziłem. Rzeczywiście dużo, a nawet bardzo dużo na to wydajesz. Ja 134zł. za 6op klona(ryczałt 3.20zł) 2 paczki Tramu(na 30%) jedną paczkę zolpidemu 30sz.t po 10mg i Pregabalinę dwa opakowania 150mg
Ty wydajesz znacznie więcej.
aż się boję kiedy ta lekarka odejdzie...
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.