Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
17 października 2019Adm pisze:
Jak tak mialem kiedys jak jaralem raz na miesiac,albo rzadziej.Efekty byly mocne,nawet za bardzo,lacznie z urwanym filmem nie raz.
Dokładnie, miałam podobnie na początku, może bez psychodelicznych efektów, ale działanie było bardzo mocno odczuwalne, później tolerancja wzrosła tak, że nie czułam jej prawie w ogóle i musiałam szukać mocnych indic. Zauważyłam, że u mnie wystarczy dzień przerwy i redukcja częstotliwości palenia, a efekty działania mj czuć już nieco mocniej. Szczególnie, gdy np napiję się do tego lampki wina, które wzmacnia działanie THC, puszczają lęki, nie jestem nerwowa i staje się stabilniejsza emocjonalnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.