Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
A z jakiej serii?
W tamtym roku nie bylo mocnych serii baka raczej, ze 2 srednie i to tyle
31 grudnia 2018RytmiczneZwierciadlo pisze: Osobiście nigdy się nie zbliżyłem do stanu, żeby bać się o życie, ale kiedyś piłem przepłuczke z mocnego Sanny i kumpel chciał koniecznie spróbować. Odradzalem, ale nie chciał słuchać. Wypił mała szklankę, taką z nutelli. W nocy zaliczył SOR. Także wjebanym może się wydawać, że co to jest kilo czy półtora, ale dla swiezaka może być za duzo.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Trafił w końcu na wyjątkowo mocną partie mnaku. Takiej właśnie szukał. Nie wiem z ilu paczek robił. Ani nie wiem jak to była seria.
Znalazła go mama jak wróciła z pracy. Martwy już leżał. A w koszu było pełno butelek po PST.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).