Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
A z jakiej serii?
W tamtym roku nie bylo mocnych serii baka raczej, ze 2 srednie i to tyle
31 grudnia 2018RytmiczneZwierciadlo pisze: Osobiście nigdy się nie zbliżyłem do stanu, żeby bać się o życie, ale kiedyś piłem przepłuczke z mocnego Sanny i kumpel chciał koniecznie spróbować. Odradzalem, ale nie chciał słuchać. Wypił mała szklankę, taką z nutelli. W nocy zaliczył SOR. Także wjebanym może się wydawać, że co to jest kilo czy półtora, ale dla swiezaka może być za duzo.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Trafił w końcu na wyjątkowo mocną partie mnaku. Takiej właśnie szukał. Nie wiem z ilu paczek robił. Ani nie wiem jak to była seria.
Znalazła go mama jak wróciła z pracy. Martwy już leżał. A w koszu było pełno butelek po PST.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Zapominalski pacjent. Podczas EKG ze skarpety wypadły mu narkotyki
Zapomniał, że w skarpecie schował 4 gramy amfetaminy. Zgłosił się na oddział ratunkowy, bo pojawiły się u niego problemy z sercem. Teraz będzie miał jeszcze problemy z policją. Pielęgniarka podczas badania EKG znalazła w skarpecie zapominalskiego pacjenta narkotyki. Grozi mu do 3 lat więzienia.
Policjanci zlikwidowali laboratorium mefedronu w Otwocku
Otwoccy policjanci w tym roku zlikwidowali już trzecie laboratorium produkujące „białą śmierć”. Tym razem policjanci zlokalizowali laboratorium na tyłach jednej z otwockich posesji. Mundurowi zatrzymali 48-latka podejrzanego o prowadzenie pojazdu pod wpływem środków odurzających, posiadanie oraz wytwarzanie znacznych ilości środków odurzających. Policjanci zabezpieczyli mefedron, 4-CMC, oraz 140 litrów 4-metylopropiofenolu. Podejrzany na wniosek Prokuratury Rejonowej w Otwocku trafił na 3 miesiące do aresztu. Grozi mu kara do 20 lat pozbawienia wolności. W sprawie prowadzone jest śledztwo przez Prokuraturę Rejonową w Otwocku.
Na jakie dolegliwości pacjenci w USA najczęściej stosują medyczną marihuanę?
Jakie dolegliwości pacjenci w USA leczą za pomocą medycznej marihuany? Sprawdź, dlaczego medyczna marihuana w USA cieszy się taką popularnością!