Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 158 / 2 / 0
Coś czuję że w końcu wyjdzie tak że kupię i clona i eti :cheesy:
  • 1878 / 195 / 0
I zmiksuj w jednej pompce xD będzie po sprawie
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 158 / 2 / 0
A właśnie, mix etizolam i clonazolamu też odpada?
  • 1974 / 525 / 0
Jest bez sensu.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 5 / 1 / 0
Wyjaśnisz dlaczego bez sensu?
  • 6182 / 438 / 12
Bo mieszanie benzo jest bez sensu.

Etizolam to dar niebios, delikatne lecz skuteczne usypiająco-rozluźniająco-anksjolityczne działanie.

Klonazolam to odpowiednik piły spalinowej, która bezpośrednio ścina Twoje neurony. Im niższa wartość Ki (tzn. substancja X o niższym Ki będzie mocniej działać w tej samej dawce, co substancja Y o wyższym Ki) – tym szybciej degeneruje Wasze mózgi.

Surveilled poleca: nie tykać klonazolamu.
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1930 / 191 / 0
Zdecydowanie Etizolam. Jak Surv napisał, klonazolam to odpowiednik piły spalinowej i lepiej tego nie tykać.
Take DXM and Be Happy
  • 199 / 16 / 0
Co wy pieprzycie. Doraźnie Clonazolam jest WSPANIAŁY. Ja żre nawet czasami pół tablety i jest super chill na bani a ciało takie lekko bardziej zwiotczałe, lekkie. Fajoskie uczucie. 1 cała tableta Clona już mocno ścina do snu no ale ta moc jest właśnie na + a nie -. Eti jest za lightowe jak dla mnie i nie daje takich mocnych wrażeń jak Clon dlatego zdecydowanie bardziej cenie Clonazolam od Eti.
Fatal Error.
  • 8 / 1 / 0
Etizolam wygrywa za każdym razem. Tak przynajmniej jest u mnie.

Czy klonazolam jest lepszy niż nic ? Tak

Czy klonazolam jest bezpieczny ? Nie

Czy klonazolam dobrze wychodzi w miksach ? Nie wiem

Czy twoim zdaniem na twoje potrzeby są lepsze rzeczy od clonazolamu ? Tak

Poleciłbyś innym clonazolam jeśli mieliby coś lepszego ? Nie
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.