Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Polega no na tym że im więcęj organizm sam wytwarza endrofin, a tramal jest bardzo słabym opoidem , natomiast DHC też nie jest silnym opoidem i znacznie lepiej działa na skręta od Tramalu.
ANDROCHEM ma dobre provi i chwalone
Ale tobie Michaś odpisałem w innym temacie zbadaj te trzy hormony i na tej podstawie się pomyśli
omka, masteron, winko oral ma obniża SBGH. Dodając go do cyklu wystarczą małe- dawki 5mg -10mg . Już małe dawki winstrolu 0,2mg na kg/mc mogą obniżać SHBG o 50%. , więć nie wiem w czym problem. Masteron znakomicie lepiej niż proviron zmniejsza poziom estrogenu.
Z opisy oksy wynika że oksydon obniża testosteron i prolaktynę z prolaktyną sobie radzę cabaserem lub norprolackiem , nie mam pojęcia jak ten problem rozwiązać, moja żona ma doskonałą figurę ogólnie jest piękna, ale ile idzie żyć z impotentem.
Spaamilian , baklofen , tritico też nic nie pomagają.
Jedyne rozzwiązanie które przychodzi mi do głowy to nie brać opoidów przez weekend lub malutka dawka z rana około 20mg metadonu lub brać same benzodiazepiny w weekendy lub przynajmniej w soboty.
Podobne problemy mają ludzie na SSRI lub SNRI czy klomipraminie i co im napiszesz że mają przestać brak leki, czyli co cięższy przypadek ma użyć sznura.
Po drugie nie że nie stoji kutas, tylko że brak libido , ale już mam rozwiązanie.
29 czerwca 2020wnc1964 pisze: A zresztą nic , poradzę sobie. Nie wysiliłaś się z odpowiedzią, to tak jak chcesz mieć zdrową wątrobę nie pij lub slogan z paleniem. Niektórzy piją i palą i umierają na zupełnie coś innego.
Podobne problemy mają ludzie na SSRI lub SNRI czy klomipraminie i co im napiszesz że mają przestać brak leki, czyli co cięższy przypadek ma użyć sznura.
Po drugie nie że nie stoji kutas, tylko że brak libido , ale już mam rozwiązanie.
Przeniesiono — CAF
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.