...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 56 / 23 / 0
Jak Cie ciagnie-lyknij baclo. rolki sa może przyjemniejsze/chilujace bardziej dla Ciebie ale szybko sie wpieprzysz. Od baclo skreta nie dostaniesz-nie od takich dawek.
Moja rada: zostań przy bakcylu, ew. jak masz mozliwosc zdobadź pregabaline.
HWDP JP na 95% bo sie trochę cykam :blush:
  • 28 / 2 / 0
nie biorę juz nic , w razie potrzeby bede walil relanium 20mg na raz i tyle -nie czesciej niz raz na tydzien
poczyttam o tej preganbalinie
  • 56 / 23 / 0
Dlaczego nie chcesz bakcyla,? łoj...aby łostroznie!
  • 28 / 2 / 0
bo mam po nim naćpane oczy nie biore 5 dni a oczy mam dalej takie,dziwnie na mnie dziala baclo dziwnie sie czuje ,stan takiego nacpanego małolata w ogole niepodobny do bani alko
  • 56 / 23 / 0
ehhhh te pierwsze strzały w Gaba-b...
Ile ja bym dał żeby wskoczyć w ten stan. -)
Ciesz sie tym stanem, wykorzystaj go produktywnie. oczywiscie, nie zachecam do brania czegokolwiek. jak radzisz sobie bez niczego to szacun.
Z wyrobioną tolerką baclo dziala inaczej ale ja mialem tak samo na poczatku. Humor/motywacja...jak po stimach bez uboków.

Moge Ci jeszcze szczerze iz czystym sumieniem polecić emoskypine/mexidol.
Nie dość że nienachalnie Cie wyciszy, to nie zamuli a i uporządkuje Ci zmiany w mozgu (np. glutaminergiczna rozwałka po alko.) ale i pomoze naprawić watrobe.
  • 28 / 2 / 0
10 dzien trzeźwy , póki co bez wspomagania :) dzieki smelly za cenne wskazówki
  • 56 / 23 / 0
Gratulacje! trzymaj sie!
  • 5184 / 912 / 0
Ja walę ok. 25 mg i już czuje. 50 mg to już spoko. Max wszedłem na 50 x2 w ciagu dnia. Dziwne że mnie to nie uzależnia. Może przez substelne działanie i brak "wejścia" . W każdym razie spoko lek. Na imprezke zmaaist GBL sie nada, bo też podbija stan. Kaca nie ma, jest ekonomicznie. Wygląda się w miare trzeźwie.
Na GBL od razu poleciałem w cuga, tutaj mam to schowane i jakoś ' nie ciagnie"

Kolejna butla GBL za mna łazi za to . :DD:
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 56 / 23 / 0
Wcale nie takie dziwne, choc po pewnym czasie powinieneś zauważyć tolerke. (juk zażywasz codzinnie)
GABA-B jest sprzezona z rec. glutaminergicznymi mGluR, ktore sie nawzajem regulują.
  • 28 / 2 / 0
3tydzien trzeźwości leci :) bez baclo :) czasami ratuje sie sie onirexem przed snem i rolkami w razie W
w maju terapia , nie ćpam nie pije , dobrze mi chodź ciężko , pozdro
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.