Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 89 / 2 / 0
Ja zmieniłem swoje życie na styl bardziej legalny. I ja i moja żona uważamy że nie wyszlo to na dobre. Mądre ćpanie naprawdę może dodać życiu coś sensownego.
  • 46 / 4 / 0
admas pisze:
...Mądre ćpanie naprawdę może dodać życiu coś sensownego.

he he coś w tym może być.....
ale czy "mądre ćpanie" nie jest jak YETI wielu o nim slyszało ale nikt nie widział.
  • 143 / 3 / 0
Odpowiedzialne ćpanie zdecydowanie istnieje.
  • 6234 / 446 / 12
Potwierdzam. Żyję na wysokim statusie społecznym, ludzie mnie nie lubią tylko przez Internet. Wymagało to jednak wielu kroków wstecz, gdy wodze zostały popuszczone zbytnio.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1824 / 104 / 20
I moim zdaniem spokojnie można ćpać odpowiedzialnie, sporo jest na forum ludzi któzy mimo ćpania mają dobre prace, kończą dobre studia, nigdy nie mieli jakichś większych problemów z dragami, ani medycznych ani prawnych.
Sam używam narkotyków od 5-6 lat i w niczym mi one w życiu nie przeszkodziły, może gdyby nie to to miałbym nieco lepsze wyniki w nauce, może miałbym więcej pieniędzy ale to właściwie tyle, może jeszcze inny światopogląd, nie wiadomo czy lepszy. W każdym bądź razie nigdy nie miałem problemów ani z prawem, ani nie wylądowałem w szpitalu, mimo ćpania ogarniam życie - naukę, pracę, kontakty towarzyskie, większość ludzi któzy mnie nie poznają lepiej uważają mnie za spokojnego i rozważnego człowieka. Więc chyba da się ćpać odpowiedzialnie.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.