Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Mam dokładnie te same spostrzeżenia - za szybkie tempo.
Ja byłem na dawce 3.2mg. Wg. tego schematu powinienem od razu zredukować do 2mg - bupra jest dziwna i może ma to sens, ale mimo wszystko chyba nie dałbym rady.
Też zaciekawiłem się ostatnią dawką - może there's method in madness : )
jak zredukować, wpadło mi do głowy że może DHC bym się wyzerował (bo kodeina za droga) , doszedłbym do 1-2mg, poczekał aż zacznie lecieć z dupska i zaczął jeść DHC, z ktorego później bym schodził, ma to sens ? Czy może Tramalem lepiej(ktorego nienawdze)?
Lepiej raczej nie będzie, ale skoro już jesteś na tak niskiej dawce, zaciśnij zęby i wytrzymaj. Uwierz, że to będzie jedna z najlepszych decyzji w Twoim życiu : )
Jeżeli teraz nie czujesz się na siłach, to przynajmniej nie zwiększaj dawki : )
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.