Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Mam dokładnie te same spostrzeżenia - za szybkie tempo.
Ja byłem na dawce 3.2mg. Wg. tego schematu powinienem od razu zredukować do 2mg - bupra jest dziwna i może ma to sens, ale mimo wszystko chyba nie dałbym rady.
Też zaciekawiłem się ostatnią dawką - może there's method in madness : )
jak zredukować, wpadło mi do głowy że może DHC bym się wyzerował (bo kodeina za droga) , doszedłbym do 1-2mg, poczekał aż zacznie lecieć z dupska i zaczął jeść DHC, z ktorego później bym schodził, ma to sens ? Czy może Tramalem lepiej(ktorego nienawdze)?
Lepiej raczej nie będzie, ale skoro już jesteś na tak niskiej dawce, zaciśnij zęby i wytrzymaj. Uwierz, że to będzie jedna z najlepszych decyzji w Twoim życiu : )
Jeżeli teraz nie czujesz się na siłach, to przynajmniej nie zwiększaj dawki : )
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.