Forum pozwoliło mi natomiast ćpać z głową, z drugiej strony natomiast poznałem dzięki niemu substancje, których znać nie powinienem.
przekum pisze:Dziecinko, gdy ja przypalałem trawę to ludzie jeszcze nie wiedzieli że kiedyś będą oglądać KLAN. Co d hyperreal, generelnie cenię sobie:
-mogłem zawsze przeczytać z cpunskiego opisu subst. zanim wziąłem, ja dawkują.( wiec oze i kurna zycia ze nie popelniłem przedawkowania )
Chwała im za na nastepne 100 lat istnienia
Takie wróżenie z fusów za wiele nie daje, chyba, że pomyślimy o jakimś nowym froncie w światowej literaturze, np. narkotnik-fiction :-D
Blizny na psychice, nie obeszło się bez echa.
Posypana krecha towarzyszy zjazdom,
Wciąż to samo gówno, tylko pod inną nazwą.
To zaburzeń pasmo, efekty spożycia,
Ocknij się nim zwichnie cię do końca życia.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.