Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 108 / 6 / 0
W sumie jest na to sposób. Jak chcesz się posmyrać czymś dodatkowo, to zainwestuj w bellergot,
Uwaga! Użytkownik Nupidron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Też cierpiałem kiedyś na tą przypadłość i może akurat źle kojarzę,ale minęło od kiedy zacząłem stosować benzo.Wydaje mi się,że może to być objaw nerwicy.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1450 / 19 / 0
wNieboWzięty pisze:
Góra ma rację. Musisz się wyluzować.
Gorzej jak się zesra
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 51 / 11 / 0
DorianGray pisze:
Macie świadomość, że chłopaczyna powiesił się pewnie po przeczytaniu kilku pierwszych odpowiedzi i problem wilgoci zszedł, że tak powiem, na drugi plan?
Przy wieszaniu to dopiero będzie miał mokro. I podobają mi się rady że benzo pomoże dlaczego nie od razu heroina? A jak nerwica to może seans z ayahuascą? [emoji6]
  • 187 / 4 / 0
Może ogranicz ilość płynów na dobę. .. 1,5 l to mit !
myślenie boli... ale jestem masochistą :)
:bongo: :psycho: :liść:
  • 257 / 11 / 0
Sprawdź hormony tarczycy. Czasem przy chorobach nerek też można się pocic w nadmiarze. Pomijamy odruch Pawłowa choć to zabawne w tym przypadku. Slipy zmienić na bokserki, bawełniane. Generalnie luźne gacie. Ogolenie rowa pomoże ale przy smrodzie tegoż miejsca po spoceniu ale nie pomoże na pocenie. Tylko będą mu się poślady ślizgać. A jak zaczną odrastać zrozumie co to znaczy mieć agrest między pośladami.
Perspiblock. Poczytaj i może kup?
Oko za oko, za ząb. Dlaczego kurwa za pieniądze?
  • 23 / / 0
Ogólnie to widzę kilka rozwiązań. Pierwszy z nich to problemy niezależne od Ciebie, wiele ludzi ma problemy z poceniem się, więc w tym przypadku dobrym rozwiązaniem będą tabletki na usunięcie tego nieprzyjemnego problemu (np. Perspiblock, antyperspiranty, czy też nawet żele do higieny intymnej właśnie przeciw poceniu).

Druga opcja - to siedzi w Twojej psychice. Tak głęboko zakodowałeś sobie sam, że to pocenie wystąpi przy określonych czynnościach, że gdy ta informacja dociera do mózgu i ją przyswaja, to zaczyna się pojawiać pot.

Jeśli jednakże nic z tych sposobów nie zadziała, zawsze możesz w jakiś sposób złagodzić wydzielanie się potu. Ubrania z odpowiedniego materiału, bielizna z przepływem powietrza też robi swoje i w tym wypadku są bardzo pomocne.
  • 37 / 1 / 0
frs pisze:
DorianGray pisze:
Macie świadomość, że chłopaczyna powiesił się pewnie po przeczytaniu kilku pierwszych odpowiedzi i problem wilgoci zszedł, że tak powiem, na drugi plan?
Przy wieszaniu to dopiero będzie miał mokro. I podobają mi się rady że benzo pomoże dlaczego nie od razu heroina? A jak nerwica to może seans z ayahuascą? [emoji6]
a no żeby młodzieńca nie obciązac zbytnio gdy nie trzeba :) ja bym na spróbowanie jedną tabletke dal i zobaczył czy krocze się przestanie kroczyć ! eee to znaczy pocić :old: jeśli tak to stres a stres panimaju dobrodzieju zabija i trzeba go unikac jak ognia i miecza na wojnie !
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.