Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 2964 / 250 / 0
Nie potrafisz docenić dobrego serca :nolove:

FGFC820 - Resolution 7

Czy musiało do tego dojść?
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 2020 / 503 / 0
sprawdzone_info pisze:
A nie jest ci głupio ćpać za kasę od rodziców? Pewnie nawet o tym nie wiedzą jaka jesteś zakłamana. Aha i beka, że dajesz wiarę tej czystości torowej a jeszcze większa beka z tego, że nie potrafisz sobie skonstruować mini wyciągu nad oknem.
Sprawdzone_info, to nie Ty przypadkiem pisałeś w AMA na wykopie, że wyłudzałeś leki od chorych na raka? %-D

Co do tego co pisałeś w różowym to podejrzewam, że heroina home made wychodzi w raportach zanieczyszczona bo ludzie robią ją na odwał. Nie mają sprzętu, zbyt się śpieszą, nie dbają o właściwą temperaturę reakcji i bezwodne środowisko itp. Ale myślę, że nawet kiepsko zrobiona heroina, której 50% stanowi nie przereagowana morfina a pozostałe 50% 3-MAM, 6-MAM i heroina i tak będzie dużo lepsza od tego co się dostaje na ulicy. Bo tutaj niemal wszystkie "zanieczyszczenia" są aktywne i smyrają po receptorach. No chyba, że ktoś ma vendora, który jako heroinę sprzedaje china white. %-D

@Klepsydra,
Jak się ukrywasz przed współlokatorkami to najlepiej zrób syntezę u jakichś swoich znajomy. Myślę, że jakbyś zaproponowała 2 g dobrej jakościowo heroiny w zamian to ćpuny zgłaszałyby się masowo. Z domami na plecach jak żółwie. :-D

Smród chemikaliów to duży problem. Szczególnie jak się wynajmuje mieszkanie w bloku, już nie mówiąc jak się mieszka z niewtajemniczonymi ludźmi. To też bym sobie odpuścił ale w klucz to powinnaś zainwestować. Nie wyobrażam sobie jak można zostawiać pod swoją nieobecność pokój otwarty. :finger:
sprawdzone_info pisze:
Klepsydra - nie robi heroiny, bo boi się odkręcać Ac2O :D
No jakby mi ktoś smrodził na mieszkaniu to też bym nie był zadowolony. Chemię to bym uszanował ale jakby jakiś skurwol np: kaszankę robił to bym od razu był na maxa wrogo nastawiony. Bo na samą myśl o tym odorze mnie wzdryga. Wiadomo, że są i tacy ludzie co będą się mierzyć z bromem w akademiku bez wyciągu ale to już zwyrodnialcy.
  • 497 / 12 / 0
Sprawdzone info to na wykopu był? To ten cały idiotą dok von visher czy chuj mu tam było?
p
email: 853156@protonmail.com
  • 3486 / 739 / 9
Jak mogą nie sprzedać paczki kody kiedy przychodzi się do aptekowego baru?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1509 / 223 / 0
rv48505 pisze:
Ja przed wczoraj byłem w przyszpitalnym ambulatorium(nocna i świąteczna pomoc lekarska), już mnie tam personel kojarzy, wie lub domyśla się po co przychodzę, ale akceptują to.: ) Najlepsze jest to, że nie prowadzą tam kart pacjenta, a rotacja lekarzy jest spora, często ktoś nowy. Ubrałem się na czarno, przyjąłem pozę bardzo przygnębionego i mówię do lekarza wymyśloną historyjkę: mój psychiatra ma urlop, w dodatku w rejestracji powiedzieli, że dopiero za 3 miesiące wizyta, taka kolejka, po za tym mam egzaminy i wczoraj zmarł mi dziadek(dziadek żyję i ma się dobrze). Przepisała mi 1 opk. Stilnoxu i 1 Xanaxu 1 mg. :cheesy:
Przedstawienie chujowe jak nieszczęście. Tzn. mnie by wstyd było za samą siebie, gdybym miała takie coś odpierdolić, ale rozumiem desperację lub zwykłą chęć zajebania się czymś, czego nie da się wysępić bez recki. :D
Ja natomiast nigdy nie odstawiałam takich teatrzyków. Nie da mi recepty, to pójdę do innego lekarza (mowa o Tramalu albo jebanej zwykłej hydroksyzynie). Nie da Thio/Antka w apcie, idę do innej, w końcu nie jedna apteka jest w mieście, no bo kurwa, jak spierdolonym trzeba być, żeby robić z siebie pajaca (tym samym sądząc, że aptekarz/aptekara) jest półmózgiem i kaszleć od wejścia, udawać, że się nie zna nazwy albo sposobu działania, itp. Kurwa. Wstyd by mi oczy wypalił, że musiałabym zmienić gębę i spierdalać za granicę. %-D Ale jak już mówiłam - rozumiem, że niektórzy nie mają takich oporów, ew. nawet lubią takie przedstawienia. Może ma to jakiś związek z ich skrywanym pragnieniem wzięcia udziału w jakichś "teatrzykach" BDSM. %-D
meme pisze:
%-D %-D %-D Widzę, że ktoś ma dobry humor, albo jest pogrzany, albo to i to. %-D
Opcja pierwsza, która wynikała z drugiej, więc zasadniczo trzecia. :D
tur3k pisze:
Ke ? %-D No ja chyba od lekarza będę miał, o ile wypisze (pojebane przepisy.. :nuts: ).
Co ke, co ke. No typeczek handluje (albo jak dla mnie daje w prezencie; zależy jeszcze co to) smakołykami, które kolekcjonuje, a kolekcję zasilają mu różne zwykłe osoby, które dostają receptę, ale jej nie potrzebują. A jeśli nie o tłumaczenie Ci tego chodziło to o co, kurde ? :D
turek pisze:
Dobrze myślisz, z tym że nie wypiera a ma większe powinnowactwo do rec. opioidowych, przez co inne opio nie mogą się z nimi łączyć. Mowa o ciągu, nie wiem jak sytuacja wygląda u ifauowiczów (pozdro :*) ), po strzale bpr na opio (albo odwrotnie) jest instant skręt.
W sumie na razie to dziewczynka zostawiła buprę na rzecz wczorajszego spizgania kodą. I dzisiejszego (tak coś czuję :D), ale zdaje się, że lada dzień zaśpiewa baranim głosem. W dniu, w którym skręt wróci. Albo będzie gorszy, bo po silniejszych rzeczach. Cały czas mówię o sobie oczywiście, tylko tak debilnie w trzeciej osobie, bo jestem popierdolona. %-D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 559 / 40 / 0
tur3k pisze:
Nie potrafisz docenić dobrego serca :nolove:
W czwartunio możesz to znowu zaproponować. Liczę na Twoje dobre serduszko. :yay: :*)
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 559 / 40 / 0
W lutym idę do ortopedy i wyżydzę od niego tramal. Mam historię choroby, coś tam popierdolę, co jest prawdą i może mi się uda. :D
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1130 / 48 / 0
I ile wyzydzisz przy jednej takiej wizycie?

PS, turas zawiodles mnie. Tak spierdolonej nazwy jeszcze chyba zadna knajpa nie miala.
  • 559 / 40 / 0
@up: 1 paczka mnie zadowoli. Zawsze mogę coś pokombinować i pożydzić o więcej. Czas pokaże.
  • 1130 / 48 / 0
Po chuj chodzic, tracic czas, zadawac sie z debilami dla jednej paczki jak na oglaszamy za listek o lacznej pojemnosci 2,25g mozesz zaplacic 22zl?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.