Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Pierwszy raz w czasie prawdziwej depresji, jedyny prawdziwy psychiatra u którego w życiu byłem przepisał. mi moje pierwsze benzo- alprazolam. Nigdy nie zapomnę tej ulgi którą alpra wtedy mi dała.
2 Potem czasem po jakiś przykrych zdarzeniach lub przy fatalnym humorze,aby poczuć się lepiej.
3 Często podczas wciąż (mimo upływu lat nawracających depresyjnych dni/ rzadziej tygodni ,żeby normalnie móc funkcjonować i normalnie odbierać otaczający świat.
4 Czasem na zjazdy po stimach jak Marysia nie da rady uśpić albo wręcz sama zaczyna mnie schiozwać.
5 Kulka razy jako podkład pod jakiś wyjątkowo mocny stymulant (3,4 ctmp itp)
6 Sporadycznie razem z alkoholem bo to ku..a jest po prostu takie przyjemne. ze od czasu do czasu nie umiem sobie odmówić :lol:
Btw. wiesiołek zbija ciśnienie i cholesterol. LECZNICZNA MARIHUNAE
Haha dobre to w ankiecie, jedną tabletke po przykrej sytuacji
potem pojawily sie klony od kumpla, glownie na zjazdy po stimach
ostatnie klony to byly już tabletki na wszystko. Na każdy najmniejszy wkurw, smutek, stres... mentosy na każdą kurna okazje. Do tego stopnia ze ostatnie kilka tabletek sobie dzielilam na zasadzie "ugryze sobie kawlek" no glupota totalna...
Nie wiem jak inne ale klony mnie zmienily. Stalam sie odwazniejsza i pewnieksza siebie...
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
zapytał czy wody chce. :nuts:
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.