Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1037 / 10 / 0
Do MDPHP i VEVP ma się to jak...? Lepiej, gorzej? Warto to nad tamtymi brać, jeśli mogę wziąc tylko jedno?
Co do MDPHP, mowa póki co sorcie z marsjańskiej gleby, bo nie testowałem jeszcze tego bardziej oczyszczonego.
  • 449 / 9 / 0
I co żadnej recki? Przecież to czysty speed w puchu. Obecnie nie ćpam ale polecam
  • 672 / 127 / 0
Ja swojego sampla w koncu nie dostalem wiec nic nie moge powiedziec na ten temat. Ale jestem w kontakcie z vendorem i licxe ze niedlugo bede mogl sie wypowiedziec
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 448 / 14 / 0
Odnośnie mojej opinii, substancja fajnie się wapi i poczułem się jak przy a-php. Niestety taka próbeczka, to wiele człowieka nie nacieszy ;) Na ten moment lepsze znacznie od hexenu, ale porównanie do a-PiHP jutro :)
  • 1893 / 182 / 0
no to czekamy, najlepiej na porównanie obu subst do a-php :)
  • 448 / 14 / 0
Miało być jutro, a wyszedł ciąg. Do rzeczy: tu więcej w kierunku speeda, pihp w euforię. Z tej dwójki oba fajne i miks mógłby dać fajny efekt, ale gdy mam wybrać 1, to jednak pihp. MPHP dodatkowo ma wysoką toksyczność wątrobową, według wyników badań. Myślę, że raz na jakiś czas można - ale ta grupa ketonów bynajmniej do "raz na jakiś czas" się jak wiemy nie sprawdza :P
  • 129 / 34 / 0
Jak działanie obecnie dostępnego sortu ? :)
Do tego dwa kolejne pytania, bardziej jak feta czy w stronę hexenu ? Pytam bo potrzeba jakiegoś stima na wioskową imprezkę za tydzień a heniek wydał się trochę aspołeczny, działanie w 2-3 kresce trochę schodzi z wyrazu twarzy ? :D
  • 448 / 14 / 0
Bardziej w fetę. Od hexenu mniej schizowe, ale też mniej dopaminy. Wstępnie rzec mogę, że bliżej temu do mdphp niż a-php.
  • 1121 / 154 / 0
Czyli jak polecacie to brać? Bo akurat jeden z moich ulubionych V. właśnie to ma i się zastanawiam nad tym (pV4) a 4-FMA, opinii o PV4 jak na razie mało. Nie chcę się zawieść tak jak na PV8 i alfie-PHiP.. Zaznaczam że nie szukam ostrej fazy gdzie nie będę mógł zbytnio ogarniać, tylko szukam fajnej, lajtowej pizdeczki z wyjściem na piwko, do rodziny itp. %-D
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 123 / 1 / 0
Jakie dawkowanie Panie i Panowie?
Jeśli zastosuję sniff, vapo albo iv, to nie muszę się obawiać hepatotoksyczności?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.