Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1037 / 10 / 0
Do MDPHP i VEVP ma się to jak...? Lepiej, gorzej? Warto to nad tamtymi brać, jeśli mogę wziąc tylko jedno?
Co do MDPHP, mowa póki co sorcie z marsjańskiej gleby, bo nie testowałem jeszcze tego bardziej oczyszczonego.
  • 449 / 9 / 0
I co żadnej recki? Przecież to czysty speed w puchu. Obecnie nie ćpam ale polecam
  • 672 / 127 / 0
Ja swojego sampla w koncu nie dostalem wiec nic nie moge powiedziec na ten temat. Ale jestem w kontakcie z vendorem i licxe ze niedlugo bede mogl sie wypowiedziec
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 448 / 14 / 0
Odnośnie mojej opinii, substancja fajnie się wapi i poczułem się jak przy a-php. Niestety taka próbeczka, to wiele człowieka nie nacieszy ;) Na ten moment lepsze znacznie od hexenu, ale porównanie do a-PiHP jutro :)
  • 1893 / 182 / 0
no to czekamy, najlepiej na porównanie obu subst do a-php :)
  • 448 / 14 / 0
Miało być jutro, a wyszedł ciąg. Do rzeczy: tu więcej w kierunku speeda, pihp w euforię. Z tej dwójki oba fajne i miks mógłby dać fajny efekt, ale gdy mam wybrać 1, to jednak pihp. MPHP dodatkowo ma wysoką toksyczność wątrobową, według wyników badań. Myślę, że raz na jakiś czas można - ale ta grupa ketonów bynajmniej do "raz na jakiś czas" się jak wiemy nie sprawdza :P
  • 129 / 34 / 0
Jak działanie obecnie dostępnego sortu ? :)
Do tego dwa kolejne pytania, bardziej jak feta czy w stronę hexenu ? Pytam bo potrzeba jakiegoś stima na wioskową imprezkę za tydzień a heniek wydał się trochę aspołeczny, działanie w 2-3 kresce trochę schodzi z wyrazu twarzy ? :D
  • 448 / 14 / 0
Bardziej w fetę. Od hexenu mniej schizowe, ale też mniej dopaminy. Wstępnie rzec mogę, że bliżej temu do mdphp niż a-php.
  • 1121 / 157 / 0
Czyli jak polecacie to brać? Bo akurat jeden z moich ulubionych V. właśnie to ma i się zastanawiam nad tym (pV4) a 4-FMA, opinii o PV4 jak na razie mało. Nie chcę się zawieść tak jak na PV8 i alfie-PHiP.. Zaznaczam że nie szukam ostrej fazy gdzie nie będę mógł zbytnio ogarniać, tylko szukam fajnej, lajtowej pizdeczki z wyjściem na piwko, do rodziny itp. %-D
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 123 / 1 / 0
Jakie dawkowanie Panie i Panowie?
Jeśli zastosuję sniff, vapo albo iv, to nie muszę się obawiać hepatotoksyczności?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.