4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 46 / 2 / 0
Szczerze? To daruj sobie związek z cpunem. Będziesz żałowala.

Przeniesiono do odpowiedniego tematu - tur3k
  • 20 / 2 / 0
Znamy sie kilka lat. Jesteśmy ze sobą trzy tygodnie. Naprawdę bardzo go kocham i obiecałam że mu pomogę z tego wyjść ale nie wiem czy mam na to tyle siły.. Też jestem po przejściach i mi też potrzebna jest pomoc, strasznie mi z nim ciężko ale gdy jest "normalny" jest cudownie, jest najlepszym chłopakiem na świecie przy nikim nie czułam się tak jak przy nim. Wiem że mnie kocha i stara się dla mnie przestać. Wcześniej leciał dzień w dzień teraz miał przerwy 3 dni, 4 nawet tydzień. Tylko że wtedy właśnie są te zmienne nastroje, ogólnie jest nam ciężko nie tylko przez jego ćpanie, a gdy jeszcze pojawia się jakiś problem choćby najdrobniejszy, jeśli sie zdenerwuje wtedy już jest źle. Potrafi nagle zmienić sie o 360 stopni i mówić straszne rzeczy.. Przeraża mnie to , nie jest wtedy sobą, jakby coś go opętało, sam nie wie co robi i mówi. Niby wiem że to przez to że jest już zniszczony ćpaniem ale czasami zastanawiam sie kiedy jest prawdziwy a kiedy nie.. Kiedy mówi prawde a kiedy nie. Pomóżcie.. co mam robić w takich sytuacjach ? Nie zostawie go dlatego że jest ćpunem, ja chce mu pomóc z tego wyjść bo do tej pory nikt nie chciał mu pomóc..

• 1121 / 155 / 0
żyjesz w chorym związku, zrozum to lepiej szybko

"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 46 / 2 / 0
Kocha Cię? Narkoman kocha najbardziej narkotyki. Umów się z nim na wieczór i poproś kogoś żeby mu napisał, że dobry towar jest na mieście. Zobaczysz sama co wybierze...

• 20 / 2 / 0
Gagarin pisze:
Kocha Cię? Narkoman kocha najbardziej narkotyki. Umów się z nim na wieczór i poproś kogoś żeby mu napisał, że dobry towar jest na mieście. Zobaczysz sama co wybierze...

Tak. Kocha mnie i ja to wiem. Da mnie próbuje z tym skończyć.

• 416 / 18 / 0
Mamy tutaj klasycznej kobiety - zbawicielki. Będzie starała się 'pomóc' i 'uratować' chłopa, choćby ją lał po mordzie. Smutna sprawa i ciężki przypadek.

PS: Odpuść sobie, on i tak się nie zmieni. Nie zmarnuj sobie życia :)

• 46 / 2 / 0
Ja Ci koleżanko życzę jak najlepiej, tak jak jemu wygranej z uzależnieniem.

Ale znam dużo historii takich miłości... Sam też skrzywdzilem nie jedna zakochana we mnie po uszy dziewczynę.

• 20 / 2 / 0
Nie pisałam tutaj po to żeby uslyszeć slowa "odpuść sobie", "on sie nie zmieni" , "zostaw go" itd. Kocham go i go nie zostawie. Napisałam po to żeby ktoś z was doradzil mi jak mam sobie radzić w takim związku ub ewentualnie jak mam mu pomóc.

• 43 / 3 / 0
A ja z moją ukochaną jesteśmy razem od ponad roku i to wspólne walenie kresek nas połączyło i dalej tak jest :) więc chuja prawda ze dla narkomana najważniejsze dragstery :)

• 2881 / 303 / 0
tyle że kreski kiedyś się skończą

Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.