4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 46 / 2 / 0
Szczerze? To daruj sobie związek z cpunem. Będziesz żałowala.

Przeniesiono do odpowiedniego tematu - tur3k
  • 20 / 2 / 0
Znamy sie kilka lat. Jesteśmy ze sobą trzy tygodnie. Naprawdę bardzo go kocham i obiecałam że mu pomogę z tego wyjść ale nie wiem czy mam na to tyle siły.. Też jestem po przejściach i mi też potrzebna jest pomoc, strasznie mi z nim ciężko ale gdy jest "normalny" jest cudownie, jest najlepszym chłopakiem na świecie przy nikim nie czułam się tak jak przy nim. Wiem że mnie kocha i stara się dla mnie przestać. Wcześniej leciał dzień w dzień teraz miał przerwy 3 dni, 4 nawet tydzień. Tylko że wtedy właśnie są te zmienne nastroje, ogólnie jest nam ciężko nie tylko przez jego ćpanie, a gdy jeszcze pojawia się jakiś problem choćby najdrobniejszy, jeśli sie zdenerwuje wtedy już jest źle. Potrafi nagle zmienić sie o 360 stopni i mówić straszne rzeczy.. Przeraża mnie to , nie jest wtedy sobą, jakby coś go opętało, sam nie wie co robi i mówi. Niby wiem że to przez to że jest już zniszczony ćpaniem ale czasami zastanawiam sie kiedy jest prawdziwy a kiedy nie.. Kiedy mówi prawde a kiedy nie. Pomóżcie.. co mam robić w takich sytuacjach ? Nie zostawie go dlatego że jest ćpunem, ja chce mu pomóc z tego wyjść bo do tej pory nikt nie chciał mu pomóc..

• 1121 / 157 / 0
żyjesz w chorym związku, zrozum to lepiej szybko

"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 46 / 2 / 0
Kocha Cię? Narkoman kocha najbardziej narkotyki. Umów się z nim na wieczór i poproś kogoś żeby mu napisał, że dobry towar jest na mieście. Zobaczysz sama co wybierze...

• 20 / 2 / 0
Gagarin pisze:
Kocha Cię? Narkoman kocha najbardziej narkotyki. Umów się z nim na wieczór i poproś kogoś żeby mu napisał, że dobry towar jest na mieście. Zobaczysz sama co wybierze...

Tak. Kocha mnie i ja to wiem. Da mnie próbuje z tym skończyć.

• 416 / 18 / 0
Mamy tutaj klasycznej kobiety - zbawicielki. Będzie starała się 'pomóc' i 'uratować' chłopa, choćby ją lał po mordzie. Smutna sprawa i ciężki przypadek.

PS: Odpuść sobie, on i tak się nie zmieni. Nie zmarnuj sobie życia :)

• 46 / 2 / 0
Ja Ci koleżanko życzę jak najlepiej, tak jak jemu wygranej z uzależnieniem.

Ale znam dużo historii takich miłości... Sam też skrzywdzilem nie jedna zakochana we mnie po uszy dziewczynę.

• 20 / 2 / 0
Nie pisałam tutaj po to żeby uslyszeć slowa "odpuść sobie", "on sie nie zmieni" , "zostaw go" itd. Kocham go i go nie zostawie. Napisałam po to żeby ktoś z was doradzil mi jak mam sobie radzić w takim związku ub ewentualnie jak mam mu pomóc.

• 43 / 3 / 0
A ja z moją ukochaną jesteśmy razem od ponad roku i to wspólne walenie kresek nas połączyło i dalej tak jest :) więc chuja prawda ze dla narkomana najważniejsze dragstery :)

• 2883 / 303 / 0
tyle że kreski kiedyś się skończą

Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.