Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 823 / 11 / 1
Delikwent10 pisze:
Bezsennosc to wierzchołek gory lodowej przy odstawce.
A jakie są skutki uboczne oprócz bezsenności ?
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1321 / 18 / 0
Najgorszy to brak apetytu, potem zwiekszona potliwosc, motywacja i humor, ogromnie.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 278 / 3 / 0
Mnie dzis z rana tak przekarala ta chminaca, ze do teraz nie wiem co sie stalo i czy naprawde to sie stalo :). Napewno nie polecam palic "proch" prosto z tytki, bo jest on tak jakby mokry, swiezy.. Po odparowaniu konsystencja staje sie taka bardziej krystaliczna, mocno zbita - wowczas mozna sobie to lepiej dawkowac po rozgnieceniu takiego "placka". Nadal brak negatywnych efektow - jedynie moralniak po karze z rana :).
  • 140 / 2 / 0
To kolego podobnie jak ja wczoraj z rana :)

Karacz jest to srogi panowie.

Palić czysty proch to raczej nie najlepszy pomysł.

Pozdrawiam.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 1107 / 52 / 0
Potwierdzam moc.
Dzięki sporej tolerce udało mi się nie pokarać tym, ale było blisko :P Spaliłem ok 8mg może odrobine mniej i było mocno w chuj :P

Ogólnie jeden z lepszych kanna jakie ostatnio paliłem. Euforyczne, dlugo dziala i ekonomiczne.
Chuj na kaczych łapach
  • 823 / 11 / 1
Ale przepalenie się nie należy do najprzyjemniejszych %-D Kurwa palę, palę jest dobrze i nagle jebudub, ratowałem się flubromazepamem (2,5mg) i pomogło. A to był dosłownie jeden buch za dużo a ciało zaczęło wariować. Między dobrą banią a chujową schizą z negativ efects jest cienutka granica :cheesy: Jak jedziemy z umiarem to kanna fajny. Ale na oczy siada kurewsko, widzieliście swoje gały po tym ? %-D

• 1321 / 18 / 0
I to jeszcze tak dlugo nie schodzi z oczu, kurwa
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 4807 / 272 / 0
Na czym tu polega kara? Dysocjacyjna dziura?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 140 / 2 / 0
@up- Dysocjacyjna pustka, niemoc, chodzisz jak napierdolony, nie moźesz wydobyć z siebie słowa :)

Nie polecam się tym karać.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 823 / 11 / 1
Maharadza pisze:
.... chodzisz jak napierdolony.....
Po tym chodzić nie mogłem hehe %-D Mięśnie mi spięło/sparaliżowało do tego ciało ważyło z tonę więc się nie dało zwlec z kanapy. W głowie panika, lęk i rozpierdol a twoje ciało leży jak kłoda i nic nie możesz zrobić :rolleyes:

To pewnie od dawki, tolerki i osobnika zależy w dużej mierze .

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.

Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.