Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
Zablokowany
  • 3250 / 355 / 2
NEB to ponoć polski wynalazek i w sumie jak na tą generacje b-k to całkiem udany.

Ta nowelizacja to zło, pasuje do definicji:
http://sjp.pwn.pl/slownik/2546410/z%C5%82o
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 4024 / 371 / 951
Szczególenie do ostatniego punktu.
  • 527 / 6 / 0
pb i bb też nie widzę. Nadzieja w nowych kanna THJ. A co z Fubinaca?
  • 385 / 7 / 0
Chrzanić kanna, jaki sakrament będę przyjmował z moimi apostołami zamiast MXE jeśli leczę się ssri? Bo DXM odpada, a... nie będzie nic innego.

Szanowni ustawodawcy,
Niech was szlag jasny trafi, krew nagła zaleje, pieruny siarczyste ogniste pochłoną kurwa jego zajebana mać.
Z wyrazami szacunku
Darkwind
  • 142 / 3 / 0
Ćpuny są cwane... ten kto będzie chciał zaopatrzyć się chociażby takim mahometem - zawsze może zrobić wycieczke do naszych sąsiadów po drugiej stronie granicy ;>
  • 31 / 1 / 0
Tam też mogą zabronić a nawet jeśli tak się nie stanie to wycieczki za granicę będą dla większości dużo mnie dostępne niż wycieczka na pocztę...
  • 2878 / 21 / 0
Nic się nie zmieni przez tę ustawę, jeśli przejdzie zależy w jakiej formie. Zmiana na gorsze, to nie zmiana.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 136 / 4 / 0
czuje ze 3mmc zastąpi 3MoMC (3-Metoksymetkatynon) lub 2MMC bo już się pojawiają za granicą. Choć szczerze wolal bym 2MMC bo moze dac inny profil dzialania
  • 1203 / 21 / 0
Ojapierdole. Właśnie zobaczyłem post [h] na fejsie. http://maciejkowalski.natemat.pl/91863, ... narkomanii

Wszystkie nbomby, większość tryptamin, eph...
Za to widzę, że gbl i BDZ zostają, trolololo...
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 72 / / 0
Trochę produktów nawrzucali:) , trochę bestsellerów zniknie z naszego runku;/ ale jak by na to spojrzeć pod innym, kontem, wejdźmy na strony zagranicznych vendorów np: UK czy jeszcze jakiś innych to jak się patrzę na listę ich produktów to czasami ponad połowy nigdy na oczy nie widziałem i nie wiedziałem że nawet takie wynalazki istnieją.

Podsumowując zakaża te, a wejdą zaraz inne wynalazki i za rok może znowu ukarze się jakiś bestseller lub poczekamy kilka lat na nowość :) którą każdy będzie kupował :)
Przysłowiowa walka z wiatrakami.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.