Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 451 / 4 / 0
@lucifer_sam Myślę że i tak np. 60zł za 3g trampka bez recepty, dla niewtajemniczonej osoby to spoko ( sam chyba zacznę sprzedawać, bo tramadol jedynie w mixach biore ) w porównaniu do cen np. kodeiny :).

@NieLubieZielska Jest cuś takiego chyba jak sprawdzenie zawartości przesyłki - tylko ciekawe jak listonosz, który przy otwarciu musi być, zareaguje na blistry leków? :) Niby "sprzedawcy" zapewniają, że nie ma lipy, ale co innego mają mówić? Zobacz w swoim mieście lub w większej aglomeracji obok siebie czy są takie oferty i odbieraj osobiście - jak przetestujesz jednego sprzedawcę to możesz później, wiedząc gdzie mieszka, jak wygląda brać od niego przez przesyłkę :).
Jeżeli założymy, że możemy zostać oszukani na np. 60zł + 20zł przesyłka pobraniowa = 80zł, to lepiej wydać te pieniądze na przejazd w 2 strony pkp i mieć kogoś "zaufanego". Oczywiście zdarzają się parapety zamiast ludzi, którzy ciągle kombinują, ale przy minimalnej obserwacji gestów, mowy ciała sprzedającego można obczaić czy coś kombinować będzie w przyszłości czy nie :). - Najlepiej to się ze sprzedającym/-ącą ugrzać :D.
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 87 / 1 / 0
Czym najlepiej zbijać tolerancję na trampka ? ;-)
  • 1041 / 4 / 0
Przerwami.
Masz ochotę na kontakt? opia375@gmail.com
  • 87 / 1 / 0
Chodziło mi o to, czy jest jakaś substancja którą można zbić tolerancje na trampka. Na przykład tolerke na kodeinę można zbić DXMem, więc myślałem czy może to na trampka też by nie zadziałało ?
  • 1198 / 142 / 0
Nie ma rób sobie przerwy podły ćpunie :*)
  • 507 / 11 / 0
Łączenie DXM z Tramalem grozi zespołem serotoninowym.
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 274 / 3 / 0
slasher1995 pisze:

@NieLubieZielska Jest cuś takiego chyba jak sprawdzenie zawartości przesyłki - tylko ciekawe jak listonosz, który przy otwarciu musi być, zareaguje na blistry leków? :) Niby "sprzedawcy" zapewniają, że nie ma lipy, ale co innego mają mówić?.
Lipy niema , kiedys odbieralem opakowanie fenka za 350zl a gosc zapomnial napisac co jest w srodku wiec na poczcie cos musieli napisac wiec mowie ze plastry rozgrzewajace , ale zawsze jak odbieram to babki na poczcie nawet nie zwracaja uwagi poprostu pytaja sie czy jest jak mialo byc
  • 1262 / 17 / 0
slasher jesteś może w wawie? ;)

Ja z koleżanką mam niby wyjść zrealizować reckę tylko ona mi nie chce powiedzieć co to więc no ja tam chętnie no się spotkam.
Dobra dzięki przetestujemy te odbiory osobiste.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 520 / 8 / 0
Kur..., jak ja Wam zazdroszczę czytając o tych speedach , jazdach, remontach mieszkania itp. po tramcu. Dla mnie to niestety tylko środek nasenny, depresant i nic więcej. I chociaż bardzo cenię sobie działanie nasenne tramadolu to kocham stymulanty i tego mi właśnie brakuje.
  • 1198 / 142 / 0
hehehe na mnie nawet najlepsza feta nie działa tak pobudzająco jak tramal. Po symulantach nie wiem sam co ze sobą mam zrobic i jedyna moja faza jaką mam to faza na ostry sex nic poza tym. Moje wyuzdanie sięga wtedy zenitu i wszystkie hamulce mi puszczają.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.