Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / 1 / 0
dorsha pisze:
może ktoś chciałby eksplorować kampinos i okolice (najlepiej od strony warszawy)?
Ja bardzo chętnie się podłączę. :-)
  • 67 / / 0
Blaberus pisze:
centrum śląska okolice katowic mam kilka potencjalnych miejsc
ja bardzo chętnie :)) prosiłbym o jakiś kontakt;))
:nolove:
  • 72 / 2 / 0
Mazowsze zapraszam :)
brak podpisu
  • 163 / 5 / 0
mazowsze jest duze moze byc bdaleko do siebie dawaj kontakt na poczte moze cos z tego wyjdzie
  • 117 / 2 / 0
Chętnie pomoge poszukać grzybków na terenie Bieszczad. Oferta tylko dla dziewczyn, które nie mają chłopaków.
Uwaga! Użytkownik theybugme jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 5 / 0
w celu uprawiania sexu na tripie po grzybach hehehe
  • 657 / 8 / 0
No bez kitu tez szukam kogos w bieszczady. @theybugme czego tylko laski? dodam ze umiem zbierac grzyby i mam swoje miejscowy. dla laski transport w rejonie podkarpacia gratis
Ostatnio zmieniony 06 września 2013 przez Akodeen, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / 2 / 0
@Akodeen
wenki12 pisze:
w celu uprawiania sexu na tripie po grzybach
Oczywiście żartuje
Ostatnio zmieniony 06 września 2013 przez theybugme, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik theybugme jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Też wyruszam w Bieszczady i szukam towarzysza, ale jak każdy, mam warunki: blondynka, wielkie niebieskie oczy, bez nadwagi. Może być farbowana. :wall: No dobra, a tak serio to wybrałbym się z kimś, by poznać zbieranie łysiczek od strony praktycznej. Naczytałem się dość. Nie chodziłbym za kimś, by mu podkradać z miejscówek czy sępić o grzyb. Chcę poznać sposób myślenia przy szukaniu. Poznanie kogoś nowego, obojętnie jakiej płci i wyglądu, satysfakcjonuje mnie równie mocno co grzyb. ;-)
  • 126 / / 0
Bieszczady atakuję jakoś po 19 września. Nie jestem przedstawicielką płci pięknej. Doświadczenia w zbieraniu łysiczek niestety brak. Jakby ktoś mimo wszystko byłby zainteresowany moim towarzystwem przy szukaniu niech pisze na maila. A może ktoś z Łodzi lub okolic ?
Uwaga! Użytkownik Jezus z bagien nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.