Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 811 / 5 / 6
Znaczy no, może nie do końca tak jak z dopami, ale odbiór osobisty. Znajomy mi opowiadał, że gdzieś w jakimś zielarskim sklepie spod lady dostał bieda-ketony(po oczywiście zawyżonej cenie). Przejrzyj sobie ogłoszenia ile osób się reklamuje.

Źle się wyraziłem w poprzednim poście.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Dla mnie te wszystkie pseudo narkotyki z RC to syf dla mnie wciaganie skończyło sie na mecie amfie mdku mefku i koce a jakieś pentedrony chuj wie co syf to jest i nie mam zamiaru sie zagłębiac w ten temat co tam jest i próbować. :)
  • 12 / 1 / 0
Patrzę sobie na cały ten rynek RC z pozycji biernego obserwatora.
I wydaje mi się, że podziału na twarde/ miękkie raczej w tym przypadku nie ma.
W końcu nawet te pseudo-zioła, robią z ludźmi straszne rzeczy ciężko to nazwać "miękkim" dragiem.
Uwaga! Użytkownik chorowitychlopczyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1055 / 153 / 0
Idea redukcji szkód po narkotykach klasycznych upadła wraz ze skutkami zaostrzania przepisów na "legalne" dotychczas dopalacze, które ewoluując (w celu ominięcia ustaw) stały się w wielu przypadkach gorsze niż niektóre klasyczne dragi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.