Generalnie mam to chyba od zawsze / okresowo oczywiście/ ale ostatnio mam takie nasilenie objawów że to masakra .Pomaga koda, fu- f, tramal i mam świadomość że nie tędy droga bo wiadomo : nie ma kasy = skręt=nasilenie objawów.
Tylko że mam to niezależnie od ćpania- badania w normie ,internista nic nie przepisze.
Polećcie proszę jakiegoś neurologa w Wawie który leczy a nie opuerdala za tryb życia
16 lipca 2018Martwa_dziewczyna pisze:
Polećcie proszę jakiegoś neurologa w Wawie który leczy a nie opuerdala za tryb życia
Jeżeli o chodzi o przyczyny to wiele irytujących obj. mam od zawsze ( tzn.czasy przed ćpaniem kiedy jeszcze dinozaury biegały po łąkach)
Badania o dziwo aktualnie mam ok .
To miorelaksanty oddziaływujące na receptory muskarynowe. Trzeba tylko pamiętać aby nie brać ich zbyt późno. Nie wiem czy rodzinny ci przepisze, raczej będzie konieczna wizyta u psychiatry. Generalnie są to leki stosowane jako antidota przy skutkach ubocznych po zażywaniu neuroleptyków, czyli akatyzja, sztywność mięśni itp. Radziłbym spróbować czegoś OTC, np. melatonina, 5-HTP, ZMA a jak to nie pomoże to dopiero wtedy się za to brać.
Ale chciałabym jakoś normalnie pożyć a w tym momencie zdaje się że zmierzam do piachu więc jeżeli lekarz do którego wcisnęłam się na jutro nie pomoże to spróbuję
...Jeśli Thermoc ma rację w tej sprawie i na RLS pomaga -to jak znam baklofen wiele lat- jest to życiowe harm redakszyn o 95% względem na przykład hardkorowej autoterapii opioidami.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Brał ktoś może ? Poza rls mam zab.osobowości i trochę boję się zab. kontroli impulsów ( akurat hazard mi nie grozi ale z masą innych rzeczy mam problem)
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.