Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3959 / 149 / 0
nie spotykam sie z agresja z tego tytulu, ze jaram a wcale sie z tym nie kryje przed nikim a juz na pewno nie na imprezach czy innych takich. jakies 10 lat temu mialem takie grono pseudo-prawilniakow z ktorym sie mocno nie lubilismy i wyzywali mnie czesto od cpunow itd. minelo kilka lat i z tymi samymi osobami jaralem lolki a jeden z nich nawet przez jakis czas byl moim dojsciem.
  • 825 / 14 / 0
Również raz, było to gdy wynosiłem czerwony kosz z apteki. Wybiegł za mną taki wielkolud, agresywny był, krzyczał " dawaj kosz! ty ćpunie dawaj kosz" x5. On za nóźki ja za otwór i tak przeciągamy ten kosz na środku ulicy ( m.w wyglądało to tak jak te 2 rodziny na familiadze rozciągały w swe strony rzepkę ). Odpuściłem
  • 1456 / 19 / 0
Fatmorgan pisze:
już prędzej ludzie widzący mój stan pytają czym tak się pięknie porobiłem i czy mógłbym załatwić to i tamto skoro "jestem w temacie"
Hah, ja tak ostatnio mam ciągle na imprezach, często ludzie do mnie podchodzą i mówią "nie wiem na czym jesteś, ale chcę to samo" %-D

@przekum, ja pierdole %-D
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 2 / 0
Heh, a ja mieszkam w zlym, skinheadowskim miejscu na podlasiu, gdzie nie jest wpierdol, za to, że jesteś pod wplywem.
Jest wpierdol, za podejrzenie, że w ogóle używasz %-D
Nie raz i nie dwa się zdarzylo. A potem ukojenie skolatanych nerwów gieblem, heh
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 343 / 3 / 0
pamiętam podczas pobytu w jednym z ośrodków , ludzie z tamtejszej okolicy rzucali zdechłymi szczurami po oknach budynku i wołali , żeśmy pierdolone ćpuny %-D haha
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 91 / 1 / 0
Kiedyś wpadli i zdemolowali Nam kanciapę w bloku w piwnicach i wywiesili kartkę, że jak jeszcze kogoś tu spotkają, to "poleje się krew". :D Po tygodniu wszystko wróciło do normy i nikt nigdy żadnej krwi nie widział.
  • 3854 / 316 / 0
Kto tam wpadł ? Bojówka jakichś narodowców, czy jaki chuj ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 13 / 2
Agresywne 70 babcie z kotami pod pachą, które miały w zanadrzu laski bojowe wzmocnione stopem tytanu i stali. Zazwyczaj takiego typu są tacy bojówkarze w tym kraju ;)

Żeby nie było offtopa to dodam że spotkała mnie agresja ze strony rodziny, ale to bardziej taki ostracyzm, odsuwanie się na bok, bo ćpun, i tak dalej.
  • 140 / / 0
Albo wkurwieni sąsiedzi. W rodzinnym mieście rezyduję z ekipą w podobnej kanciapie, powiem szczerze, że czasem robimy kipisz a zielskiem klepie regularnie w całych komórkach, ale póki co nikt się nie czepiał.
  • 91 / 1 / 0
Ekipa z osiedla obok. Były różne spiny między nami i po prostu znaleźli Sobie pretekst. ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.