To znaczy ze faktycznie lipne to musi być.. ;)
(testowałem dwójkę- dobre uzupełnienie do 3mmc. Określił bym matematycznie)
2+3=1/2 *4
Matrio pisze:Dziwnym trafem wyprzedaje się te odczynniki które najłatwiej spierdolić. Te które oddziałują na organizm ludzki bardzo mocno nawet w małej ilości, ale za to są bardzo szkodliwe. Dziwnym trafem, z tego co mi wiadomo to większość polskich vendorów zamawia z Chin. Naszą narodowo-europejską 'fabrykę' policja zamknęła. Nie znam się na tym, to się wypowiem jak na Polaka przystało. Szukałem jakiś czas temu DEET,a na lato, bo najskuteczniejszy środek, dość trwały i nie drogi jeżeli chce się kupić/zlecić syntezę. Szukając C12H17NO.... okazało się, że najskuteczniejszy środek insektobojczy na ktorym opierają się wszystkie dostępne u nas spraye na komary, ma taki sam wzór jak np. pentedron....
2014 lis 06, 09:18 / scalono - surv
lukas140 pisze:Mogę tylko polecić, podany oralnie w dawce 200mg + działa bardzo euforyzująco jest bardzo duża gadatliwość, samopoczucie zajebiste porównałbym to do niezłego mdma (miałem już zaszczyt kosztować bardzo dobre) działa około godziny półtorej na drogi dzień nie jest aż tak źle.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.