Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 9 / 0
Ja tam po mefedronie, oprócz żądzy oczywiście, potrafiłem bez problemu okazywać uczucia.
W sumie nigdy nie zdarzyło mi się być tak czułym jak po mefie.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 2 / 0
Jak dla mnie 2ce. Nie wiedziałem czy jestem przy wątrobie,trzustce czy płucach jak wszedłem do środka. Po MXE sex był strasznie pusty,taki mechaniczny.. no i jak mahomet zszedł to było coś,ta zwierzęcość..
  • 1251 / 4 / 0
MXE to dysocjant - jak sama nazwa wskazuje - znieczula. Jak mozna to brac do seksu? Calkowta glupota.

3-MMC jest bardzo fajny, polecam wszystkim!
  • 1179 / 9 / 0
Do tego dorzuć GBL i w ogóle git. Wiesz jak fajnie? :-D
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1251 / 4 / 0
Jezeli po alkoholu seks to dla mnie lipa, czy z GBL moze byc podobnie?

Najlepszy RC z tych, ktore probowalem to chyba mefedron.

3-MMC o ktorym wczesniej wspomnialem daje mala euforie, brak zwierzecosci ale za to wielka empatia.
  • 3205 / 176 / 0
moze ale nie musi
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
Po GBL jest znacznie lepiej niż po alko.
Seks po alko to [znieczulony] chuj %-D
  • 212 / 4 / 0
Nie tylko chuj. alko tłumi wszelkie zmysły, nawet pomiziać się nie można jak należy.
Uwaga! Użytkownik DJ_Samo_Zycie jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
To w końcu średni w działaniu dysocjant.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Chyba depresant, a nie dysocjant ;)
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.