Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 9 / 0
Ja tam po mefedronie, oprócz żądzy oczywiście, potrafiłem bez problemu okazywać uczucia.
W sumie nigdy nie zdarzyło mi się być tak czułym jak po mefie.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 2 / 0
Jak dla mnie 2ce. Nie wiedziałem czy jestem przy wątrobie,trzustce czy płucach jak wszedłem do środka. Po MXE sex był strasznie pusty,taki mechaniczny.. no i jak mahomet zszedł to było coś,ta zwierzęcość..
  • 1251 / 4 / 0
MXE to dysocjant - jak sama nazwa wskazuje - znieczula. Jak mozna to brac do seksu? Calkowta glupota.

3-MMC jest bardzo fajny, polecam wszystkim!
  • 1179 / 9 / 0
Do tego dorzuć GBL i w ogóle git. Wiesz jak fajnie? :-D
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1251 / 4 / 0
Jezeli po alkoholu seks to dla mnie lipa, czy z GBL moze byc podobnie?

Najlepszy RC z tych, ktore probowalem to chyba mefedron.

3-MMC o ktorym wczesniej wspomnialem daje mala euforie, brak zwierzecosci ale za to wielka empatia.
  • 3205 / 176 / 0
moze ale nie musi
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
Po GBL jest znacznie lepiej niż po alko.
Seks po alko to [znieczulony] chuj %-D
  • 212 / 4 / 0
Nie tylko chuj. alko tłumi wszelkie zmysły, nawet pomiziać się nie można jak należy.
Uwaga! Użytkownik DJ_Samo_Zycie jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
To w końcu średni w działaniu dysocjant.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Chyba depresant, a nie dysocjant ;)
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.