Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
To jest oddawanie czci POSZERZANIU UMYSŁU za pomocą psychodelików, a nie samym psychodelikom. Nie mylmy pojęć %-D
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2235 / 5 / 0
Założycielkantwierdzi inaczej.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 451 / 2 / 0
Romantyczka pisze:
w krakowie istnieje kościół wielbiacy enteogeny, serdecznie zapraszam .
@69plateau No właśnie nie bardzo :) jak byk jest napisane, że samym psychodelikom. chyba, że koleżanka Romantyczka źle się wyraziła, ale skoro jest organizatorką, to raczej powinna wiedzieć, co organizuje ;]
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
O kurcze, muszę przyznać, że nie zagłębiałem się jakoś bardziej w temat, ale sądziłem, że laska ma troszkę bardziej poukładane w głowie i że ten jej twór będzie miał wyższy poziom. Mam nadzieję że się źle wyraziła.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1587 / 11 / 0
Ja tam nie widzę nic złego w oddawaniu czci psychodelikom :) Ale z racji tego, że u nas wolnomyślicielstwo jest cenioną wartością, to każdy to może interpretować na swój sposób, np. jako oddawanie czci poszerzaniu umysłu za pomocą psychodelików.
rchiro the best
  • 2235 / 5 / 0
Zachęcam majsterkowiczów do oddawania czci młotkom.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Romantyczko, oddawanie czci psychodelikom, to jak oddawanie czci krzesłu. Jedno przedmiot i drugie przedmiot.
  • 1587 / 11 / 0
Młotkom i krzesłu też można oddawać cześć.
Bóg jest wszędzie :)

Czego najnormalniejsze wydaje się oddawanie czci temu, co niewidzialne?
rchiro the best
  • 1951 / 15 / 0
Niekoniecznie niewidzalne. Ale niemożliwe do stworzenia przez człowiek. Bo narkotyki i krzesła i młotki potrafimy sami tworzyć. Więc sami tworzymy boga? Jeśli my go tworzymy, to MY jesteśmy istotą wyższą, więc to młotek nas powinien czcić jak już.
  • 1587 / 11 / 0
Wiesz, ja wierzę w panteizm, dla mnie zarówno ludzie, młotek, jak i psychodeliki są Bogiem.
rchiro the best
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.