Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Na mnie i to i Etylofenidat chujowo działajom , ale 3,4-CTMP to jest chujnia po całości skoro nawet nie myśle o tknięciu worka z tym a wszystkie stymulanty mi sie pokonczyły %-D

[30 lis 2012, 23:48]
Na szypko malutńkie sprostowanie dotyczące mojej poprzedniej opini na teamt tego zwionzku (że chujnia po całsci...) to myliłem sie ;] jednen z ciekawszych ostatnimi czasyz testowancyh przeze mnie nowyuch pochodnych no i ogolnie stymulantów ;p , ale wiecej napszie o tym niecopzoniej bo cowiele mi sie przyspia w czasie psiania tego posta... ja juz nawet nei paemtiam kiedy ostantni raz spalem ? :loL: ale oj rubo ponad tydzień juz bez snu bydzie jak chuj :D %-D
I jezcze moja dawka ostatnia 3,4-CTMP (ze 3h temu :E) jakeis 120-150mg wziente dobuzi :blush: %-D , jak znwou nic mi sie nie stanie...
to ja chyba naprawde jakis pierdolnienty musze byc abo jakis pierdolneity mutant ze mnie %-D
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
ile czasu to trzyma? czemu długo się ładuje - czyżby aktywne metabolity? do czego można porównać działanie?
a 2x chlor wygląda naprawdę niebezpiecznie. ;) szkoda, że MDPV w takiej wersji nie pojawiło się na rynku.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
A jak byś chciał dostać MDPV w takiej wersji? Przyczepić te chlory do tlenów w pierścieniu MD? Czy na pozycjach 2,5? %-D
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
69plateau pisze:
A jak byś chciał dostać mdpv w takiej wersji? Przyczepić te chlory do tlenów w pierścieniu MD? Czy na pozycjach 2,5? %-D
nie wyraziłem się zbyt precyzyjnie ;) konkretnie chodziło mi o 3,4-dichloro-PVP czyli dwa chlory zamiast grupy methylenedioxy ;) związek znany, przebadane właściwości jeśli chodzi o powinowactwo (link do badania podsyłałem niedawno w wątku "nowości ze świata RC"). ogólnie jestem dość zdziwiony, że na rynku pojawia się krewniak MPH/EPH w momencie gdy akurat EPH jest popularny.

wracając do tematu - ciekawi mnie ten związek, ale nie będę go testować póki co. za to z chęcią poczytam opisy doświadczeń śmiałków. :) co mnie jeszcze ciekawi to jak to się ma do EPH jeśli chodzi o działanie na DA i NE? Modyfikowany Bigos - sorry, zgodnie z zasadami statystyki, Twojego opisu z końskimi dawkami nie biorę pod uwagę ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / 2 / 0
oriętujecie się ile m.w może to kosztować ?? ciekawe czy sie opłaca w stosunku do ceny tego 7x mocniejszego związku niż MPH
  • 1987 / 108 / 0
z tego co widziałem to 100-125/g
szanowni moderatorzy, jesli ten temat jest zabroniony w tym dziale to proszę usuńcie mój post.
  • 1241 / 9 / 0
postanowilem sprobowac tego cuda w paczuszce znalazlem 250mg 3,4-CTMP czyli methyl(2R)-2-(3,4-dichlorophenyl)-2-[(2R)-piperdin-2-yl] acetate
na razie wzialem dawke minimalna zeby sprawdzic czy nie bedzie jakiejs alergi czy co
i zastanawiam sie od jakiej dawki zaczac proby
  • 6189 / 439 / 12
@ooo: Jeśli celujesz w zwiększenie wydajności w pracy, to 5-15mg do śniadania, a potem tyle samo do lunchu.

Na fazę nie polecam 3,4-CTMP - szybciej od EPH wywołuje nieprzyjemne skutki uboczne.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1241 / 9 / 0
Tak z ciekawosci za sybmoliczna zlotowke dostalem
to co kwiatki bede podlewac ? :D
Nie mam chyba zadnej tolerancji na stymulanty bo amfetamine ostatni raz to bralem z 2 lata temu chyba
ale za to jestem na metadonie i antydepresantach wiec na poczatek poszlo okolo 10mg +-

Jakie nieprzyjemne skutki ? eh kiedys narkotyki nie powodowaly nieprzyjemnych skutkow tylko przyjemne a teraz co sie porobilo ???!!! oczywiscie zartuje

22 mar 2013, 16:04 / scalono - surv

zazylem te oko 10mg i wlasciwie nic nie poczolem poza tym ze wreszcie zeralem sie w sobie aby wystawic troche niepotrzebnych rzeczy na ebay celem dorobienia kilku groszy na nowe efekty do gitary nastepnie bardzo niedawno wczesniej w zwiazku z dzialaniem na granicy pklacebo dorzucilem kolejne 10mg i stala sioe bardzo ciekawa sprawa ... poczulem dzialanie calkiem wyraznie.

1. efekt ktory spostrzeglem to cholerne mielenie jezorem ktore zawsze mnie meczy po zazyciu amfetaminy (pierwszy raz po przerwie)
2. mam wrazenie drzenia rak choc nie drza - tak samo jak po fecie
3. czuje typowe feciane pobudzonko typowo zimno spocone rece
4. mam bananka na ryju ale eufori brak z tym ze u mnie z tym slabo zazwyczaj

podsumowujac dotychczasowe doswiadczenie gdyby mi ktos to podal jako amfetamine dal bym sie nabrac
hmmm zobacze co bedzie pozniej i tez dam znac.

To znaczy nie ma tu tego co jest w dobrym bialku czyli euforii, stajacych wlosow deba, ale jest podobne sciskanie w zoladku o powiedzmy
dziala to na mnie jak zwykle bialko w ilosci 100-300mg (czyli takiej mojej zwyklej dawki amph zaleznie od jakosci) bez euforii i z bardziej
spokojna energia ale bardzo w stylu feta. No i nie ma takiej motywacji jak po amfetaminie.

[22 mar 2013, 16:04] Scalono- Marchew
zazylem te oko 10mg i wlasciwie nic nie poczolem poza tym ze wreszcie zeralem sie w sobie aby wystawic troche niepotrzebnych rzeczy na ebay celem dorobienia kilku groszy na nowe efekty do gitary ;) nastepnie bardzo niedawno wczesniej w zwiazku z dzialaniem na granicy pklacebo dorzucilem kolejne 10mg i stala sioe bardzo ciekawa sprawa ... poczulem dzialanie calkiem wyraznie.

1. efekt ktory spostrzeglem to cholerne mielenie jezorem ktore zawsze mnie meczy po zazyciu amfetaminy (pierwszy raz po przerwie)
2. mam wrazenie drzenia rak choc nie drza - tak samo jak po fecie
3. czuje typowe feciane pobudzonko typowo zimno spocone rece
4. mam bananka na ryju ale eufori brak z tym ze u mnie z tym slabo zazwyczaj

podsumowujac dotychczasowe doswiadczenie gdyby mi ktos to podal jako amfetamine dal bym sie nabrac
hmmm zobacze co bedzie pozniej i tez dam znac.

To znaczy nie ma tu tego co jest w dobrym bialku czyli euforii, stajacych wlosow deba, ale jest podobne sciskanie w zoladku o powiedzmy
dziala to na mnie jak zwykle bialko w ilosci 100-300mg (czyli takiej mojej zwyklej dawki amph zaleznie od jakosci) bez euforii i z bardziej
spokojna energia ale bardzo w stylu feta. No i nie ma takiej motywacji jak po amfetaminie.
  • 232 / 2 / 0
Nadaje się żeby wziąć na impreze ? Jak myślicie czy 35mg donosowo będzie za mocno ?? chce sie dobrze bawić i wystrzelić sie na orbite w dobrym towarzystwie :-D
I dodatkowe pytanie jak toś sie na tym zna... czy może wchodzić w reakcje krzyżową z 3mmc ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.