Emce pisze:Z opisu wygląda jakby ten Kannaboid przypominał te stare dobre kanna JWH-073 Hu-210... albo mieszanki sencacion ,No itd
Czy widzisz podobieństwo ,czy trochę inny jest profil działania :-)
A jak u Ciebie z czasem działania ,podobno długo ogólnie działa ,a jak u Ciebie to wyglądało :-)
A tutaj działa przyjemnie ,długo nie trzeba dopalać ,można iść gdzieś w łono natury i nie trzeba myśleć o dopalaniu co można chcieć więcej :-) bodajże jest bardzo ekonomiczny
napisz jak u Ciebie było z czasem działania dokładnie :-) bo dwie osoby pisały ,że działa długo ale jednak troszkę inne czasy działania podały więc napisz jak to u Ciebie wyglądało :-)
Emce pisze: napisz jak u Ciebie było z czasem działania dokładnie :-) bo dwie osoby pisały ,że działa długo ale jednak troszkę inne czasy działania podały więc napisz jak to u Ciebie wyglądało :-)
Myślę, że AKB48 będzie dobre dla smakoszy, podobnie jak A834,735 - reszta ludzi oczekująca rozpierdolki typu AM2201 będzie zawiedziona, ja jestem bardzo zadowolony, bo na tym kanna zachowuje dostateczny kontakt z rzeczywistością, bez większych objawów ubocznych i z w miarę "hajowym" nastroju.
Niestety cena powala, 0,5g kosztuje 70zł o_O no cóż, ale ja tam na razie zamówie 0,5g na dłuższy test.
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
warto placic za niego praktycznie dwa razy wiecej niz za ur, jesli ten drugi mnie satysfakcjonuje?
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
jak przy kanna można używać słowo drogo patrząc 1 dawka/cena
Emce pisze:Ale pewnie dla okazyjnych palaczy rewelacyjny ten kanna :-) ?
jak przy kanna można używać słowo drogo patrząc 1 dawka/cena
Najlżejszy kanna z dostępnych, by go sprawdzić musiałbym ze 3g przerobić przez miesiąc, a to koszt 330zł, więc trochę lipa.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.