Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 230 / 13 / 0
Osobiście do schudnięcia wykorzystywałem stymulację po psychodelikach (2cp, homet, 2ce) tak raz na tydzień-dwa swego czasu. Po nich akurat nie chciało mi się zupełnie jeść, następnego dnia się"odżywiałem"(czułem dużą potrzebę pełnowartościowych małych porcji), jeśli przez następne dni się nie obżerałem, to żołądek nie był tak rozciągnięty jak wcześniej. I tak kropelka po kropelce w pół roku schudłem 15kg nie męcząc się ćwiczeniami. I ta waga mi się utrzymała, a jadłem generalnie na co miałem ochotę. Ewentualnie zostaje seks kilka razy dziennie, w 2tyg udało mi się tak zrzucić 7kg. Jeśli chodzi o fetę to w sumie rzeczywiście za dużo skutków ubocznych IMO.
Bo po co komplikować sobie dziwne rzeczy?
  • 749 / 86 / 0
Odstawienie chleba, dużo pu-erh, dieta bogata w warzywa i owoce, do każdego posiłku duże ilości(minimum 3-4g) pieprzu cayenne. Ja w ten sposób schudłem z 100 do 87kg w jakieś 3 miesiące.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.