Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
waga to podstawa dodasan :) nie zaszła pomyłka jesli chodzi o ilosc 1g , zdazyło sie nawet wiecej w ciagu dnia. z tym jednak ze nastawienie psychiczne dało duzo. jesli juz nie masz siły ani checi motywacji ani zadnych pozytywnych bodzcó to nie poczujesz tej euforii. kolejna sprawa jest postura człowieka. naleze do tzw chyba dużych dziewczynek i mimo ciagów az tak znacznie mnie nie wysuszyło. moze dlatego ze mam zakodowane ze musze jesc . staraam sie brac w dzien bo do tego jest mi to potrzebne. ostatnie podkrecania najpóźniej o 16.. ale chyba święta zasada ze najlepiej raz a porzadnie a nie po małych ilosciach i co jakis czas bo to faktycznie nic nie daje. . wiele razy burzyłam ze mi wcisneli jakies badziewie ale moje sposoby na sprawdzenie jakosc niktórych przerazały ale prawda była taka ze innych wyginało a ja opanowanym stoickim spokojem czekałam az cos poczuje..
p.s. kiedy wychodze z waga i móie ze najpierw wierzytelnosc sprawdzamy to nie jeden oczy wystrzela z niedowierzenia . nie wiem czemu dziwi niktórych fakt że nie kazdą kobieta mozna łatwo oszukac..
  • 203 / 7 / 0
Przesrane jest to, że na początku człowiek tęsknił na uczuciem 'Boga', bo takie było.. ale po dłuższym czasie ten efekt maleje, aż zniknie do końca.
Nieważne ile weźmiesz to i tak Cie nie 'wyjebie', ale i tak ciągle myślisz o tym aby zajebać, mimo, że nie daje to już takich pozytywnych skutków.
Nocny Spamer
  • 655 / 3 / 0
iseeyou pisze:
ale po dłuższym czasie ten efekt maleje, aż zniknie do końca.
Błąd. To nigdy nie zniknie. Bynajmniej nam uzależnionym - bo nie każdy z nas tu jest zawsze zostanie ślad w pamięci. Ja codziennie walczę, by nie przyjebać!
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 255 / 7 / 0
jasne wjebani do konca zycia jak helupiarze nie wale juz z 4 miechy a codziennie o niej mysle ,,, suka
  • 655 / 3 / 0
Zdarza wam się myśleć o podnieceniu jak jesteście z kobietą (generalnie z płcią przeciwną) jakie mieliście na meth??

Dziś miałem randkę i dostałem takiego głodu, że masakra...
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 203 / 7 / 0
źle mnie zrozumiałeś.. Pisząc:
"ale po dłuższym czasie ten efekt maleje, aż zniknie do końca"
miałem na myśli to, że nawet jak przyjebiesz ten x setny raz to i tak już nie poczujesz tego 'pierdolnięcia', ale mimo wszystko dalej będziesz od niego uzależniony, mimo, że nigdy już nie będzie tak jak na początku.
Nie ważne ile bym zajebał, to i tak nie poczuje tego co kiedyś, nie da rady po prostu.
Pozdrawiam
Nocny Spamer
  • 10 / / 0
@up
zrob sobie przerwe od spidow na miesiac-dwa, a pozniej przyjebaj dobra sciezke z meth to gwarantuje, ze znow poczujesz ta MOC ^^
  • 203 / 7 / 0
Miałem półroczną przerwę, zajebałem, ale to i tak nie było to co za pierwszym razem. Tęskno za tym uczuciem, tęskno..
Nocny Spamer
  • 3523 / 51 / 0
powiedzcie mi czy istnieje tolerancja krzyżowa pomiędzy metkatynonem a met ? Mam bardzo dużą tolerancję na kota i chciałem spróbować met ale kompleetnie nic mi nie było po niej :-/
  • 1141 / 9 / 0
Istnieje takowa, tak samo jak tramal ma krzyżową z kodeiną i też jest tutaj wyraźna różnica w działaniu substancji.
Mogłeś napisać ile brałeś, oraz jaką masz tolerkę na kota.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.