Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy dragi pomogły ci poczuć własne poczucie wartości
1 tak po bombie zapominam o wszelkich kłopotach jak ręką odjął.
14
16%
2 To jest na krótką metę
46
52%
3. Po ćpaniu łapie doły
11
12%
4. Mam wyłożone na życie codzienne.Niech będzie to będzie
18
20%

Liczba głosów: 89

ODPOWIEDZ
  • 406 / 3 / 0
No właśnie. Potem będziesz miał więcej niż 24 lata i będziesz się zastanawiał po co tyle czasu straciłeś na ciągi na tym albo tamtym. Nie będę Ci wciskał kitu, że świat jest zajebisty itd. Jest jaki jest.

Po tygodniowym ciągu nie możesz się czuć inaczej. Bez ciągu owszem.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 131 / 2 / 0
a powiem ci ze ostatnio coś mi te ciągi spasowały, w sumie to nie mialem ich wiele (dwa_). Mam na myśli takich PRAWDZIWYCH, tydzien rauszu + łacznie 12h snu. Na prawde już myślałem, że dragi nie są wstanie mnie zaskoczyć, a tu sie okazuję, ze jest druga liga i solidne szanse na awans ;0
  • 406 / 3 / 0
Mogą zaskoczyć zawsze. 12h snu na tydzień ? Nawet kiedyś, kiedy miałem bardziej bezkrytyczne podejście do tematu, nie zaliczałem takich akcji. Już po 3 dniach ostrej jazdy zaczyna się walenie większych ilości, żeby zwyczajnie funkcjonować. Mam na myśli fetę i meth.

Sorry, raz było 5 dni na mecie i 2-3h "snu" na dobę. Nie powtórzę tego na pewno. Nie przesadzałem z ilością, ale najbardziej zaczęło mnie męczyć zlewanie się kolejnych dni w jeden. Ciągła aktywność męczy. Taki "Dzień świstaka".
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 131 / 2 / 0
Najgorsze jest to, że zepsulem sobie moją ulubioną gierke (battelfiedla). W trakcie ciągu tylko to robiłem, rekord ok 22h gry. Na trzeźwo jakaś taka nudna ;0 Telefon wył. za to przeżywam renesans hyypkiem, relacja wojenna cały czas. http://talk.hyperreal.info/mdpv-tek-ogo ... 5-930.html
... ale najbardziej zaczęło mnie męczyć zlewanie się kolejnych dni w jeden. Ciągła aktywność męczy. Taki "Dzień świstaka".
O to to! mi to jednak pasowało, musze sobie rente skombinować.
  • 6260 / 448 / 12
Narkotyki nie pomogły mi się zrehabilitować w sytuacji kryzysowej. Pomogły mi w sytuacjach wymagających dużego nakładu pracy, ale z "dołem" najlepiej walczy się tylko papierosami. Dół szybko mija i można wracać do ćpania, nie?
„hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 5985 / 1238 / 43
Na doła najlepsze alko , bad tripa nie złapiesz , a jak się nawalisz to szybko o tym zapomnisz i uśniesz.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3127 / 28 / 0
Nie powiedziałbym, podczas doła można na alko niezłych głupot narobić.
High, how are you?
  • 73 / 1 / 0
Moja obecna sytuacja jest żeby nie być wulgarnym nie ciekawa. Tramal w dawkach 300mg przedwczoraj nie pomógł zbytnio. Wczoraj Benzo też ulga na chwile dzisiaj kilka piw ale to też kilka minut spokoju. Najgorsze jest to, że w sytuacji jakiej się znajduje wszelkie używki są tylko chwilowym zapomnieniem. A tak na prawdę nie mogę się uporać z pewnym z problemem i żadne używki nie są w stanie mi pomóc ;/ A branie ich pomaga mi tylko na chwile zapomnieć o kłopotach.
Podobno nie ma co się martwić rzeczami na które nie mamy wpływu, ale to nie jest takie proste
Why So Serious?
  • 1587 / 11 / 0
Przerzuć się na psychodeliki :)
  • 663 / 13 / 0
Nie uciekaj kolego, tylko odkładasz w czasie swoje zadanie rozwiązania problemów, a tym samym bardziej pogłębiasz swój obecny stan. Zaczyna się jesień, skosztuj grzybków, albo innych cudów. Psychodeliki nie pomogą Ci zapomnieć o problemach, ale z całą pewnością pomogą Ci je rozwiązać jeśli włożysz w to promil wysiłku ;-)
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.