Do tego owoc, słodycz, picie.
A jak mało floty to bohenek chleba i mineralka.
A na głód to jak jest sie na dworze a kumplem to najlepiej zostawić w domu całą kase i nie będzie szło kupować...
Ale puźniej sie nie dziwcie że odrazu jak sie spalicie i coś zjecie to haj nie będzie sie długo trzymał bo sie to bo wypłukało uzupełni
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
Ale puźniej sie nie dziwcie że odrazu jak sie spalicie i coś zjecie to haj nie będzie sie długo trzymał bo sie to bo wypłukało uzupełni
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
zawse jak mam gruby lot to zaczynam chodzić... faza jest intensywniejsza na poczatku ale przyjemniejsza a pozniej schodzi...
przy wysiłku fizycznym też faza schodzi...
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Pan Prezes pisze: Człowiek po spaleniu sie czuje głodny (nawed przy pełnym żołądku)
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
ale to i tak mało siezda gdy ktoś wędrujke kilka godzin - moim zdaniem podstawa wtedy to kanapki (pieczywo + jakies warzywo) - wystrzegąć się wszelkich gówienek ze sklepu -0 większosć zawiera glutaminian sodu a z ziołem tylko potęguje gastro - słynne czipsy które można jeść na spizgu i jesć :P
ja gdy wybieram się na wyprawe (a zregóły tak jest gdy pale :P) to biorę z sobą kilka kanapek z pomidorkiem + herbate z cukrem - nigdy nei mam jakiś mega akcji z gastrofazą
a jedzenie spizganym jakiegoś obiadku wymyślnego na jakimś zjeździe rodzinnym to już chyba u mnei reguła ;]
PS
polecem przejść się do jakiejs dobrej chińskeij restauracji - kilka razy mi sie zdazylo pizgac i isc sie najeśc własnei do chinczyków i jakos ta kuchnia najlepiej do mnei do ciera gdy pale :P
P.S Tu ktoś napisał ze "Człowiek po spaleniu sie czuje głodny (nawed przy pełnym żołądku) bo trawa "wypłukuje" coś tam z organizmu i dla tego jest sie głodnym..."
To ja mam pytanie. Czy jak ktoś pali to moze łatwo utyć? Bo wiem że na nadwage to jest dobry i przyjemny sposób na schudnięcie, a jak ktos jest chudy i specjalnie sobie bedzie wkrecał jazde ze jest głodny po to żeby duuużo zjejść?
gdzies czytałem ze wzmaga sie wtedy odkładanie tłuszczów w organiźmiea przez niski poziom glukozy ogolnie spala sie miesnie jak sie dlugo tak chodzi...
nie dam wam linkow do naukowych wywodow ale to sa wnioski ktore wyciagnolem czytajac teksty rozne o gandzi...
ogolnie to tacy potezni palacze co pala wielkie ilosci codziennie sa bardzo czesto szczupli i w ogole wysuszki...
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.